• PRO TV
  • Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, vacanță în Toscana. Imagini rare cu cei doi

Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, vacanță în Toscana. Imagini rare cu cei doi

Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, vacanță în Toscana. Imagini rare cu cei doi

Chef Cătălin Scărlătescu și partenera lui, actrița Doina Teodoru, au fost în vacanță în Toscana.

Gallery

Juratul de la MasterChef este foarte discret când vine vorba de viața personală. Drept dovadă, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru publică rar poze de cuplu, deși formează au o relație de ani buni.

Imagini rare cu Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, în vacanță

Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru au fost în vacanță în Toscana, acolo unde s-au bucurat de vremea bună, dar și frumusețile locului.

În urmă cu puțin timp, actrița a publicat o serie de fotografii din vacanță. Aceasta a surprins cu camera de fotografiat mai multe locuri din Toscana, care, cel mai probabil, i-au atras atenția, fie din punct de vedere estetic, fie că s-a simțit extraordinar în acel loc. Pozele cu Chef Cătălin Scărlătescu sunt nelipsite, se poate vedea cu ochiul liber că cei doi s-au simțit minunat în Toscana.

„Toscana pe repede-nainte. La mulți ani în slow motion”, a scris Doina, pe Instagram.

Cel de-al 9-lea sezon MasterChef România va începe în această toamnă la PRO TV.
Gazda emisiunii va fi Gina Pistol: „Credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante”, ne asigură prezentatoarea.

Cătălin Scărlătescu a declara că întoarcerea la MasterChef este, pentru el, ca revenirea în locurile natale, acolo unde s-a format, a crescut și a devenit cunoscut.

„E ca atunci când după o perioadă foarte, foarte lungă de timp te întorci acasă și revezi locurile natale, alea în care te-ai format, ai crescut, ai devenit, în cazul nostru, mai cunoscut. MasterChef este show-ul culinar care a revoluționat gastronomia în România. Așa că, în viitor, avem nevoie de toți curajoșii, iar țara noastră nu duce lipsă de curajoși în bucătărie. În toți acești ani am făcut cunoștință cu foarte multe persoane care au gătit spectaculos”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni