• PRO TV
  • Ce a putut să comenteze Tzancă Uraganu la postarea lui Klaus Iohannis despre performanțele lui David Popovici! Manelistul a stârnit un val de reacții: „De mine n-ați spus nimic...”

Ce a putut să comenteze Tzancă Uraganu la postarea lui Klaus Iohannis despre performanțele lui David Popovici! Manelistul a stârnit un val de reacții: „De mine n-ați spus nimic...”

Ce a putut să comenteze Tzancă Uraganu la postarea lui Klaus Iohannis despre performanțele lui David Popovici! Manelistul a stârnit un val de reacții: „De mine n-ați spus nimic...”

Tzancă Uraganu a stârnit un val de reacții în mediul online după ce i-a lăsat un comentariu extrem de amuzant lui Klaus Iohannis.

David Popovici a reușit să obțină luni seară medalia de AUR la Jocurile Olimpice 2024, desfășurate la Paris, după ce a ieșit pe locul 1 la proba de 200 metri liber. Tânărul a scos un timp de 1.44.72, cu 2 sutimi de secundă înaintea locului doi. El a fost urmat de britanicul Matthew Richardson (1.44.74) şi de americanul Luke Hobson (1.44.79).

Gallery

​Președintele României, Klaus Iohannis, nu a rămas indiferent la performanțele tânărului și a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care l-a felicitat pe campion:

„David Popovici aduce prima medalie olimpică pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris! Felicitări, David, pentru această performanță extraordinară!
Hai, #TeamRomania!”, a scris președintele României pe Facebook.

Tzancă Uraganu, comentariu amuzant la postarea lui Klaus Iohannis

Gallery

​Tzancă Uraganu, observând postarea Președintelui, a simțit nevoia să facă o glumă care a strâns peste 1.300 de like-uri. Manelistul i-a lăsat un comentariu lui Klaus Iohannis, în stilul său specific:

„De mine n-ati spus nimic domnule PREȘEDINTE când am aruncat beach please in aer”, a scris Tzancă Uraganu pe Facebook.

Remarca lui Tzancă a strâns zeci de reacții în mediul online, oamenii amuzându-se de comentariul acestuia:

„Tare bravo mi-a placut” // „ cu comentariul ăsta , te-am iertat de toate stângăciile” // „trebuia să spui ca o cântat Travis în deschidere la tine boss”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Foto: Getty, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni