• PRO TV
  • A devenit viral! Imaginile de la un meci de baschet de la Jocurile Olimpice de la Paris au făcut înconjurul lumii: „David și Goliat!”

A devenit viral! Imaginile de la un meci de baschet de la Jocurile Olimpice de la Paris au făcut înconjurul lumii: „David și Goliat!”

A devenit viral! Imaginile de la un meci de baschet de la Jocurile Olimpice de la Paris au făcut înconjurul lumii: „David și Goliat!”

S-a dat o luptă grea pe terenul de baschet între Franța și Japonia la Jocurile Olimpice de la Paris. Nu a fost ușor pentru superstarul francez Victor Wembanyama și colegii săi să se impună în fața niponilor.

Baschetbalistul de 20 de ani, premiat cu „NBA Rookie of the Year”, a intrat marți seară pe teren pentru al doilea meci al Franței de la Jocurile Olimpice. Franța a jucat împotriva Japoniei pentru un loc în sferturile de finală.

A fost un meci dificil pentru Franța, deoarece Rui Hachimura și Yuki Kawamura au făcut spectacol pentru japonezi.

Gallery

Cel din urmă a marcat de 29 de ori, a recuperat mingea de 7 ori și a dat 6 pase decisive. Astfel, niponul Kawamura a devenit al treilea jucător din acest secol care adună peste 25 de pase decisive, cinci recuperări și cinci pase decisive într-un meci olimpic, conform FIBA.

Coechipierul său Hachimura a adus alte 24 de puncte pentru Japonia, care, în ciuda efortului său curajos, a pierdut cu 94-90 în prelungiri, scrie The Sun.

Mai multe imagini cu colosul Victor Wembanyama și japonezul Yuki Togashi s-au viralizat pe rețelele de socializare. Motivul? Diferența uriașă de înălțime dintre sportivi.

Togashi a jucat doar 12 minute pentru Japonia, suficient însă cât să-i facă probleme lui Wembanyama și să ofere câteva cadre spectaculoase pentru fotografi. (Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Este o nebunie”, „David și Goliat!”, „Să spui că e o mică diferență este total nepotrivit”, „Așa mă simt eu când mă împiedic de unul dintre câinii mei!”, „Nu e deloc corect!”, „Extratereștri vs. Asia”, „Micuțul îi păzește picioarele!”, „Și totuși Japonia a fost la un pas să câștige”, „Zici că e Photoshop”, au fost doar câteva dintre comentariile utilizatorilor de social media.

Francezul Wembanyama măsoara nu mai puțin de 2,24 m, în timp ce niponul Yuki Togashi are doar 1,67 m. Coechipierul său, Yuki Kawamura, măsoara 1,72 m.

Jocurile de la Paris sunt în buzunarul tău, de la ceremonia de deschidere până la ultima medalie! Cu VOYO ai acces LIVE la canalele TVR și poți urmări Jocurile de la Paris de oriunde vrei tu, pe orice device!
*Program disponibil prin retransmisia integrală și nealterată a canalelor TVR conform regulilor must-carry

Fotografii: Getty Images/ IMAGO 

 CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni