• PRO TV
  • Mihail Bucur, „polițistul în fustă” din București, ar fi fost părăsit de soție: „Doamna inimii mele a hotărât să divorțeze”

Mihail Bucur, „polițistul în fustă” din București, ar fi fost părăsit de soție: „Doamna inimii mele a hotărât să divorțeze”

Mihail Bucur, „polițistul în fustă” din București, ar fi fost părăsit de soție: „Doamna inimii mele a hotărât să divorțeze”

Soția polițistul care s-a afișat în haine de damă la muncă, deși era obligat să respecte un cod vestimentar, ar vrea să divorțeze. Pe cine dă vina Mihail Bucur pentru situația la care s-a ajuns

Cezar Mihail Bucur, în vârstă de 53 de ani, este un polițist din București care a atras atenția zilele trecute după ce s-a afișat în haine de femeie la sediu. În urma unor apariții la TV, unde a specificat că fotografiile cu el în articole vestimentare de damă au fost realizate în urmă cu trei ani, „polițistul în fustă” a intrat în conflict cu soția sa, iar acum femeia ar vrea să divorțeze.

În ciuda acestor obstacole, Mihail Bucur a declarat că o va iubi mereu pe „doamna inimii sale” și spune că nici divorțul nu îi vor schimba sentimentele față de cea cu care și-a unit destinul în trecut.

„Aș vrea să aduc la cunoștință, întregii țări, un aspect dureros: Urmare a acestei campanii de presă și a faptului că dumneaei nu a agreat această schimbare a mea din bărbat în femeie, doamna inimii mele a hotărât să divorțeze.

O iubesc până la cer și înapoi și îmi cer iertare în fața întregii lumi și a Bunului Dumnezeu pentru acest aspect. Aș dori să adresez o respectuoasă solicitare presei să nu o caute, ca să nu ajungem la tragedii. Este o inimă sfărâmată! Atât vă rog cu privire la familia mea”, a fost mesajul lui Mihail Bucur la romaniatv.net.

Mihail Bucur lucrează la Poliția Locală a Capitalei, iar la finalul anului 2021 și-ar fi dat seama că își dorește să fie femeie. Acum, urmează un tratament de feminizare, iar în viitorul apropiat își dorește să facă operație de schimbare de sex.

"Operația de schimbare de sex o voi face numai după ce voi avea rezultatele asupra trupului prin terapia de feminizare. În februarie 2022 am depus documente la instituție în care un psiholog, un psihiatru și un endocrinolog certificau cu documente medicale că am disforie de gen, care este declasificată, nu mai este considerată tulburare sau afecțiune. Deocamdată nu am bani [...]

În toaletele publice merg la bărbați pentru că mentalul colectiv este tributar, suntem una dintre țările cele mai transfobe, ar însemna să dau naștere unor conflicte și sunt o persoană care deocamdată nu are aspectul de femeie [...]. Mie îmi plac femeile. Sunt înclinat spre lesbianism", a mai spus el, potrivit sursei menționate.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni