• PRO TV
  • Robert a murit la vârsta de doar 20 de ani în Italia! Cum s-a produs tragedia: „Încă o victimă a unui masacru”

Robert a murit la vârsta de doar 20 de ani în Italia! Cum s-a produs tragedia: „Încă o victimă a unui masacru”

Robert a murit la vârsta de doar 20 de ani în Italia! Cum s-a produs tragedia: „Încă o victimă a unui masacru”

Robert este tânărul în vârstă de doar 20 de ani care și-a găsit sfârșitul în Italia. Băiatul se afla la muncă în momentul producerii tragediei.

O tragedie a avut loc în Italia, acolo unde Robert, un tânăr în vârstă de doar 20 de ani, a murit în timp ce se afla la muncă. Românul care mersese în străinătate pentru un trai mai bun lucra în grădina unei vile, atunci când s-a produs un incident teribil.

Băiatul efectua săpături cu o benă în grădina vilei, fiind convins că electricitatea fusese oprită de către proprietarii locuinței. Într-un moment de neatenție, românul a tăiat din greșeală câteva cabluri, care au declanșat o descărcare electrică ce i-a adus sfârșitul.

Unul dintre colegii săi, care era prezent la fața locului, a sărit să îl salveze pe Robert, însă încercările lui au fost în zadar. 

​Maristella Galli, primarul orașului Collecchio din Italia, a transmis un mesaj de regret după tragedie:

„Moartea acestui tânăr la locul de muncă este o rană de nevindecat pentru cei care l-au iubit și o tragedie pentru întreaga comunitate”, a transmis femeia.

Coordonatorul sindicatului confederal UIL din Parma, Fabio Piccinini, a transmis de asemenea un mesaj de regret:

„Avea 20 de ani. Aceasta este vârsta unui băiat care și-a pierdut viața astăzi la Gaiano, în provincia Parma, în timp ce muncea. În așteptarea ca autoritățile competente să clarifice cauzele accidentului mortal, înregistrăm cu durere încă o victimă a unui masacru nesfârșit.

Un masacru pe care îl denunțăm de mult timp cu voce tare, deoarece nu mai suntem dispuși să acceptăm să plecăm de acasă pentru a merge la muncă și să nu ne mai întoarcem.

Familiei victimei îi transmitem cele mai sincere condoleanțe și întreaga noastră solidaritate.”

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni