• PRO TV
  • Ce cursuri a făcut mama lui David Popovici pentru a sprijini cariera fiului său. Puțini părinți ar face asta

Ce cursuri a făcut mama lui David Popovici pentru a sprijini cariera fiului său. Puțini părinți ar face asta

Ce cursuri a făcut mama lui David Popovici pentru a sprijini cariera fiului său. Puțini părinți ar face asta

David Popovici a avut parte de un sprijit foarte mare din partea părinților de când a început să practice înot de performanță. Mama sa, Georgeta Popovici, s-a gândit chiar să urmeze cursuri speciale pentru a fi la curent cu informații importante în cariera unui sportiv.

Gallery

​Georgeta Popovici a lucrat mai mulți ani în domeniul asistenței sociale. Însă, pentru a sprijini cariera fiului său, a decis să urmeze cursuri de ofițer anti-doping, după cum le-a spus jurnaliștilor Gabriela Andreiașu, director general al Agenției Naționale Anti-Doping. 

„Mama lui David a făcut și cursul de ofițer control doping, doar ca să cunoască procedurile, să poată să prevină orice eroare în procesul de pregătire. Dacă ar vrea, ar putea participa la controalele ANAD, la recoltări, dar nu în natație sau la clubul Dinamo, unde activează fiul său”, a precizat Andreiașu. 

Părinții lui David au fost foarte atenți la acest aspect. Cristi Balaj, fost președinte al ANAD, a confirmat acest lucru, adăugând: ”Și dacă era nevoie ca David să-și pună niște picături în urechi, părinții contactau ANAD să se intereseze ce substanțe conțin picăturile, să nu facă vreo greșeală”, a spus oficialul potrivit gsp.ro

Georgeta Popovici, foarte atentă la alimentația și medicația lui David


Părinții discutau medicul de la club, cereau sfaturi prin mail, se interesau de anumite medicamente și suplimente. Gabriela Andreiașu, director general ANAD, a spus că mereu părinții lui David Popovici au verificat la ei orice medicament sau supliment, pentru ca fiul lor să nu aibă nicio problemă în carieră, scrie sursa menționată mai sus. 

Într-o postare pe Instagram, David Popovici a arătat care este alimentația unui campion. Când se află cu familia la un grătar, nu refuză o friptură. 

​David Popovici le-a arătat urmăritorilor și un fel de mâncare necesar unui sportiv de performanță. Acesta poate conține somon, ou și multe legume verzi: 

Sursă foto: Facebook, Instagram - David Popovici 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni