• PRO TV
  • Însărcinată în 7 luni, scrimera egipteană Nada Hafez, în vârstă de 26 de ani, a participat la Jocurile Olimpice de la Paris: „Ceea ce vi se pare a fi două concurente pe podium, au fost, de fapt, trei”

Însărcinată în 7 luni, scrimera egipteană Nada Hafez, în vârstă de 26 de ani, a participat la Jocurile Olimpice de la Paris: „Ceea ce vi se pare a fi două concurente pe podium, au fost, de fapt, trei”

Însărcinată în 7 luni, scrimera egipteană Nada Hafez, în vârstă de 26 de ani, a participat la Jocurile Olimpice de la Paris: „Ceea ce vi se pare a fi două concurente pe podium, au fost, de fapt, trei”

Nada Hafez, o scrimeră egipteană în vârstă de 26 de ani, a reușit să acceadă în optimile de finală la sabie feminin de la Jocurile Olimpice de la Paris, însărcinată în șapte luni, informează agenția EFE, citată de Agerpres.

Gallery

Scrimera Nada Hafez a participat la Jocurile Olimpice însărcinată în șapte luni

Tânăra de 26 de ani a dezvăluit pe o rețea de socializare că a participat la Jocurile Olimpice de la Paris însărcinată.

„Ceea ce vi se pare a fi două concurente pe podium, au fost, de fapt, trei! Eu, adversara mea şi copilul meu care încă nu a venit pe această lume!”, a scris Nada Hafez pe contul ei de Instagram.

Scrimera egipteană a dezvăluit că în timpul sarcinii a trebuit să facă faţă „unui număr bun de provocări, atât fizice, cât şi emoţionale” pentru a concura la cel mai important eveniment sportiv de pe planetă.

Egipteanca a subliniat că problemele legate de sarcină „sunt grele în sine”, dar faptul că a trebuit să lupte pentru „a menţine echilibrul dintre viaţă şi sport a fost o misiune epuizantă, dar a meritat”. Ea a adăugat că este „plină de mândrie” că a reuşit să atingă optimile de finală la Jocurile de la Paris.

Absolventă a Facultăţii de Medicină şi specializată în patologie clinică, Nada Hafez a avansat în optimile de finală după ce a învins-o cu 15-13 pe americanca Elizabeth Tartakovsy, numărul şapte mondial, cu 15-13, dar a fost eliminată din competiţie după ce a pierdut în faţa sud-coreencei Jiyoon Hyung (7-15).

Jocurile de la Paris sunt în buzunarul tău, de la ceremonia de deschidere până la ultima medalie! Cu VOYO ai acces LIVE la canalele TVR și poți urmări Jocurile de la Paris de oriunde vrei tu, pe orice device! 
*Program disponibil prin retransmisia integrală și nealterată a canalelor TVR conform regulilor must-carry

Sursp foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni