• PRO TV
  • (P) Sfaturi pentru organizarea nunții

(P) Sfaturi pentru organizarea nunții

(P) Sfaturi pentru organizarea nunții

Organizarea unei nunţi este ca și cum te bați pe cap în timp ce te mângâi pe burtă, spui alfabetul și faci calcule complexe - toate în același timp. Trebuie să ții minte furnizorii și întâlnirile, să găseşti rochia de mireasă perfectă, să alegi aranjamentele florale potrivite și să iei foarte multe decizii.

Dacă nu ești atent, totul se poate transforma rapid în haos. Din fericire, există și o altă variantă: să rămâi calm și organizat, iar nimic nu va fi uitat sau lăsat pe ultima sută de metri.

Creează și respectă un sistem organizațional unic

Ai nevoie de un singur loc unde să adaugi toate datele importante ca: numerele de telefon, întâlnirile, notițele, etc. Poţi alege să foloseşti fie un calendar online, o aplicatie, cum ar fi Brightbook, sau o agendă de planificare a nunții.

Agendele de planificare a nunții sunt minunate deoarece totul este ordonat cronologic şi poți adăuga liste de sarcini principale, astfel încât să știi ce trebuie să faci și când trebuie să faci.

Indiferent ce alegi să folosești, asigură-te că ai setat alerte și că introduci corect informaţiile importante.

Creează o listă de activități și… respect-o!

Aplicaţiile pentru organizare sunt minunate şi afișează totul în ordinea în care trebuie facut.

Poate fi copleșitor atunci când ne gândim la amploarea sarcinilor implicate în organizarea nunții tale de vis, dar cu ajutorul unui wedding planner, totul devine mult mai uşor. Acesta te va ajuta să distribui eficient sarcinile pe parcusul unui an, aproximativ. Astfel, totul va deveni mai simplu de organizat.

Stabilește bugetul

Stabilirea bugetului este esențială și ajută la stabilirea priorităților și la luarea deciziilor. Fără un buget clar, lucrurile pot cu ușurință să scape de sub control şi nu îţi doreşti să cheltuieşti în exces.

Stabilirea bugetului te scutește de a da bani pe lucruri neimportante, pentru a avea bani suficienţi pentru lucrurile care contează şi te ajută să rămâi calm şi să te poți concentra asupra aspectelor importante ale nunții tale.

Atunci când detaliezi bugetul, începe prin a stabiliți prioritățile și alocă fondurile în consecință. Lucrurile pe care ar trebui să le pui pe primul loc sunt locația, aranjamentele florale, mâncarea, băutura, îmbrăcămintea, serviciile foto video și așa mai departe. Este ușor să afli costul oricărui serviciu deoarece majoritatea furnizorilor au acum un website funcţional.

Cere ajutorul

Nu trebuie să faci totul singura. Logodnicul, domnişorele de onoare, parintii, viitorii socrii te pot ajuta.

Unele mirese cred că, deoarece este vorba de visul lor, doar ele sunt singurele care pot aduce viziunea la viață corespunzător. Nu este cazul. Atunci când delegi sarcini, asigură-te că spui când ai nevoie de lucrul respectiv, bugetul și ce cauți. De asemenea, poți solicita ca orice decizie finală să aibă întâi aprobarea ta.

Mai mult, unele lucruri care țin de organizarea nunţii sunt împărțite în mod tradițional cu ceilalți, cum ar fi cumpărarea rochiei de mireasă şi, de asemenea, alegerea rochiilor pentru domnișoarele de onoare. Cine nu vrea să mănânce prânzul cu prietenele în oraş și să meargă apoi să cumpere apoi rochii?

Lucrul de care trebuie să ții cont și care va ține stresul la distanță este să te gândeşti întotdeauna la motivul sărbătoririi. Sărbătorești unirea cu iubirea vieții tale. Niciun obiect material, accident sau imperfecţiune nu este mai presus de iubirea pe care o aveți.

Amiteşte-ţi mereu ce sărbătorești. Să fie aceasta lumina care te ghidează.

*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni