• PRO TV
  • Primele concluzii ale medicilor legiști în cazul Andrei Versace. Ce s-a stabilit

Primele concluzii ale medicilor legiști în cazul Andrei Versace. Ce s-a stabilit

Primele concluzii ale medicilor legiști în cazul Andrei Versace. Ce s-a stabilit

Medicii legiști au dezvăluit care ar fi cauza care a dus la decesul lui Andrei Versace, supranumit „Regele fițelor”.

Gallery

Andrei Versace a fost găsit fără suflare în apartamentul său în data de 20 iulie, după un apel la 112 al paznicului imobilului de lux unde locuia. Două zile mai târziu, medicii au efectuat necropsia, iar datele din raportul preliminar sunt explicite. Mai mult, au fost eliminate suspiciunile unei crime sau sinucideri, așa cum s-a speculat.

Citește și:

Potrivit spynews.ro, ficatul bărbatului s-a rigidizat pentru că acesta consuma câte două sticle de tărie pe zi. Se pare că organul nu a mai metabolizat alcoolul, iar esofagul, fiind puternic vascularizat, s-a umplut de cheaguri și de sânge.

Andrei Versace a avut parte de o moarte lentă

În cele din urmă, esofagul a cedat și tot sângele a intrat în stomac. Andrei Versace a leșinat și, într-un final, după ce i-a scăzut și tensiunea, și-a dat ultima suflare. Se pare că “Regele fițelor” a avut parte de o moarte lentă.

Pe fondul relaxării corpului, lui Andrei Versace a început să-i iasă tot sângele din stomac pe gură, de aici și transformările de culoare și vâscozitate ale cadavrului care, în ziua înmormântării, a fost ținut într-un sicriu cu capacul închis, mai scrie sursa citată.

Citește și:

În final, medicii legiști au stabilit că nu a fost vorba de o crimă, iar mirosul insuportabil care l-a alertat pe paznic nu era neapărat de la descompunere, ci mai mult provenea de la lichidul care i-a ieșit influencerului pe gură sau alte orificii.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni