• PRO TV
  • Imagini sfâșietoare cu ultimele clipe din viața băiețelului de 9 ani, care a fost ucis în parcarea din Pantelimon! Cum a fost surprins copilul, cu doar câteva secunde înainte de accidentul devastator

Imagini sfâșietoare cu ultimele clipe din viața băiețelului de 9 ani, care a fost ucis în parcarea din Pantelimon! Cum a fost surprins copilul, cu doar câteva secunde înainte de accidentul devastator

Imagini sfâșietoare cu ultimele clipe din viața băiețelului de 9 ani, care a fost ucis în parcarea din Pantelimon! Cum a fost surprins copilul, cu doar câteva secunde înainte de accidentul devastator

Ultimele clipe din viața băiețelului de 9 ani care a fost ucis în Pantelimon, după ce un șofer minor l-a spulberat cu mașina, au fost surprinse de camerele de supraveghere.

O tragedie fără margini a avut loc în Pantelimon, București, acolo unde doi copii în vârstă de 7, respectiv 9 ani, au fost pur și simplu spulberați cu mașina, de un șofer minor.  Cei doi copii se aflau pe trotinetă într-o parcare atunci când tânărul în vârstă de 17 ani i-a izbit cu mașina. Băiețelul a murit pe loc, iar fetița se află în stare gravă la spital. 

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonă se observă cum șoferul de 17 ani lovește o mașină din parcare, care ricoșează în cei doi copii și îi strivește. Oamenii care se aflau la fața locului aleargă disperați înspre ei pentru a-i salva, însă din păcate impactul a fost prea puternic pentru băiețelul de 9 ani. 

Fetița a supraviețuit accidentului, însă se află în stare gravă la spital. Potrivit ultimelor informații, piciorul copilei a fost amputat, deși inițial a fost supusă unei operații de replantare. Băiețelul de 9 ani nu a mai avut nicio șansă, medicii fiind nevoiți să declare decesul.

​Recent, pe rețelele de socializare s-au viralizat ultimele imagini în care băiețul de 9 ani este în viață. Scenele au fost surprinse chiar înainte de momentul tragediei.

​Tatăl adolescentului aflat la volanul mașinii care a spulberat cei doi copii a făcut primele declarații despre subiect și a susținut că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat:

”Îmi pare mie rău, îmi pare mie rău pentru treaba asta, să știți. Este un copil... Ne pare rău, nu am vrut să se întâmple treaba asta. Dumneavoastră aveți copii? Dacă copilul dumneavoastră face ceva ce nu doriți vă pare bine, ca să îmi pară și mie bine? Îmi pare rău pentru telespectatori, sa știți că suntem oameni din cartier, nu am vrut să se întâmple treaba aceasta. Nu știu dacă vouă vă pare bine sau dacă aveți copii”, a spus tatăl băiatului de 17 ani, potrivit realitatea.net

Foto: TikTok, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni