• PRO TV
  • Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, trăiește într-un apartament modest împreună cu părinții săi! Cum arată casa celebrului actor de la Bollywood

Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, trăiește într-un apartament modest împreună cu părinții săi! Cum arată casa celebrului actor de la Bollywood

Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, trăiește într-un apartament modest împreună cu părinții săi! Cum arată casa celebrului actor de la Bollywood

Starul de la Bollywood are o avere uriașă, însă preferă să trăiască modest, astfel că locuiește într-un apartament din Mumbai pe care îl deține împreună cu părinții săi, Salim și Salma Khan.

Gallery

​Salman Khan este poate cel mai cunoscut actor de la Bollywood, are o avere uriașă, însă nu se laudă cu acest lucru, ba chiar s-a aflat că încă locuiește într-un apartament modest din Mumbai, potrivit click.ro.

Iubitul Iuliei Vântur stă de patru decenii într-o zonă rezidențială din India, acolo unde deține două apartamente. Unul dintre acestea se află la primul etaj, iar celălalt, de la parter, este dotat cu hol, bucătărie și baie. Acolo a crescut și copilărit starul de la Bollywood, alături de frații săi, motiv pentru care nici nu vrea să se mute în altă parte.

Ce afaceri are Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 10 ani, însă sunt foarte discreți și puțin sunt cei care știu detalii din viețile lor personale.

Potrivit sursei amintite mai sus, actorul de la Bollywood deține mai multe afaceri împreună cu familia sa, una dintre acestea fiind o fermă cu trei căsuțe, o piscină și o sală de sport.

De asemenea, partenerul Iuliei Vântur mai deține și câteva apartamente în Mumbai, dar și o proprietate în Dubai.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni