• PRO TV
  • Ce s-a întâmplat cu soția lui Alfred Bulai după ce profesorul de la SNSPA a fost acuzat de hărțuire sexuală și i s-a deschis dosar penal

Ce s-a întâmplat cu soția lui Alfred Bulai după ce profesorul de la SNSPA a fost acuzat de hărțuire sexuală și i s-a deschis dosar penal

Ce s-a întâmplat cu soția lui Alfred Bulai după ce profesorul de la SNSPA a fost acuzat de hărțuire sexuală și i s-a deschis dosar penal

După ce 18 tinere, studente din generații diferite ale SNSPA au relatat aproximativ același lucru despre experiența avută cu profesorul Alfred Bulai și i-au adus acestuia același tip de acuzații de hărțuire sexuală, Poliția Capitalei i-a deschis sociologului dosar penal. Mai mult, acesta din urmă și-a depus cerere de pensionare, iar o parte din cadrele didactice de la SNSPA au cerut excluderea lui din învățământ.

Lucrurile însă nu se opresc aici.

Alfred Bulai este căsătorit, cel puțin în acte, iar mulți și-au îndreptat privirea către Ana Bulai, sociolog de profesie, căsătorită cu profesorul în cauză.

Potrivit SpyNews, Ana și Alfred Bulai sunt în continuare căsătoriți în acte, deși se pare că s-au despărțit de ceva vreme. În plus, se pare că cei doi ar fi parteneri de afaceri și ar deține împreună o firmă care a obținut numeroase contracte din bani publici. Mai mult, se pare că, înainte de a fi soț și soție, Ana Bulai i-a fost studentă lui Alfred Bulai. Ulterior, ea însăși și-a construit o carieră în sociologie. 

Se pare că jurnaliștii de la SpyNews au contactat-o pe Ana Bulai în repetate rânduri, dar nu au avut parte de nicio reacție. 

În acest context, concluzia este că Ana Bulai preferă să stea departe de scandalul izbucnit săptămâna aceasta. Mai mult, se pare că Ana Bulai obișnuiește să se refugieze de agitația din Capitală într-un sat din județul Vâlcea. Potrivit spynews.ro, și-ar dori să se retragă definitiv aici.

FOTO: CAPTURĂ YOUTUBE SNSPA/ INSTAGRAM SNSPA 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni