• PRO TV
  • Ben Affleck, lovitură sub centură pentru soția lui, Jennifer Lopez. Ce a putut face actorul chiar de ziua ei de naștere. ”A fost ca un cuțit în inimă!”

Ben Affleck, lovitură sub centură pentru soția lui, Jennifer Lopez. Ce a putut face actorul chiar de ziua ei de naștere. ”A fost ca un cuțit în inimă!”

Ben Affleck, lovitură sub centură pentru soția lui,  Jennifer Lopez. Ce a putut face actorul chiar de ziua ei de naștere. ”A fost ca un cuțit în inimă!”

În chiar ziua în care Jennifer Lopez își serba cei 55 de ani de existență, soțul ei Ben Affleck își cumpăra un ”bârlog de burlac” în valoare de 20,5 milioane de dolari.

Gallery

Gallery

Actorul de 51 de ani și-a cumpărat noua casă din Pacific Palisades miercuri, 24 iulie, chiar atunci când artista își sărbătorea ziua în lipsa lui.
Achiziția vine după ce cuplul și-a pus la vânzare casa din Beverly Hills, pentru suma de 69 milioane de dolari.
Ben Affleck și Jennifer Lopez nu au mai fost văzuți împreună de luni de zile și și-au petrecut vara pe diferite coaste, în condițiile în care toată lumea speculează că mai au un pas până la divorț.
Apropriații spun că Jennifer Lopez a primit vestea ”ca un cuțit în inimă”.
Noua casă a lui Ben Affleck are cinci dormitoare și șase băi, cu zone de luat masa, dar și o cameră pentru familie, un cinema, casă pentru oaspeți și alte dotări specifice unei locuințe de milioane de dolari.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru RadarOnline: ”Decizia lui Ben de a se muta în propria casă este insulta finală”.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni