• PRO TV
  • Maria Georgiana, „Regina OnlyFans”, este însărcinată. Vestea dată de tânără a stârnit val de reacții în online: „Cine este tatăl?”

Maria Georgiana, „Regina OnlyFans”, este însărcinată. Vestea dată de tânără a stârnit val de reacții în online: „Cine este tatăl?”

Maria Georgiana, „Regina OnlyFans”, este însărcinată. Vestea dată de tânără a stârnit val de reacții în online: „Cine este tatăl?”

Maria Georgiana, supranumită „Regina OnlyFans”, este însărcinată cu primul copil. Tânăra de doar 24 de ani și-a luat urmăritorii prin surprindere.

Gallery

Tânăra din Iași a devenit cunoscută în mediul online după ce a recunoscut, public, sumele uriașe pe care le-a câștigat din activitatea ei pe platforma destinată adulților. În urmă cu un an, pe rețelele sociale au apărut imagini cu Maria Georgiana care s-ar fi căsătorit. Acum, un an mai târziu, „Regina OnlyFans” a anunțat că este însărcinată cu primul copil.

Maria Georgiana, însărcinată cu primul copil

În urmă cu două săptămâni, Maria Georgiana a publicat pe pagina de Instagram un clip video prin care își anunță fanii că este însărcinată pentru prima dată. „Regina OnlyFans” le-a arătat internauților ecografia bebelușului. În descrierea filmulețului, tânăra a lăsat un mesaj extrem de emoționant, precizând că este nerăbdătoare să își cunoască copilul. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

„Sunt atât de încântată să cunosc această persoană mică care este jumătate din mine și jumătate din cel pe care îl iubesc”, a scris Maria Georgiana, în descrierea clipului video. 

Citește și:

Într-un alt video postat recent pe TikTok, Maria Georgiana a precizat că este însărcinată în 14 săptămâni și în sfârșit a scăpat de grețuri.

„Nu credeam vreodată că o să scap de grețuri și o să-mi revină energia peste noapte”, a scris aceasta.

Internauții nu se așteptau la o asemenea veste, reacțiile lor fiind împărțite, unii au felicitat-o, iar alții, curioși din fire, au întrebat-o cine este tatăl.

„Felicitări sarcină ușoară! Cu cine ești însărcinată?/Care e tatăl?/ Sarcina usoara/ Felicitari, viitoare mămică! Bun venit în “clubul mămicilor”!Sarcină ușoară îți doresc/ Eram sigură!! Felicitări, sarcină ușoară”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit tânăra la postare.

Citește și:

​Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni