• PRO TV
  • Vedeta Top Chef Shirley Chung a primit un diagnostiv devastator! Medicii i-au recomandat să-și taie toată limba pentru a avea șanse de supraviețuire

Vedeta Top Chef Shirley Chung a primit un diagnostiv devastator! Medicii i-au recomandat să-și taie toată limba pentru a avea șanse de supraviețuire

Vedeta Top Chef Shirley Chung a primit un diagnostiv devastator! Medicii i-au recomandat să-și taie toată limba pentru a avea șanse de supraviețuire

O vedetă Top Chef, Shirley Chung, a dezvăluit pe social media că a fost diagnosticată cu cancer la limbă de gradul 4.

Gallery

Chef-ul de 47 de ani, care a apărut în Top Chef: Tournament of Champions, a anunțat vestea și câteva fotografii cu ea în timp ce se rade pe cap, în pregătirea chimioterapiei.

”Bună, dragilor, am ceva vești personale pentru voi. Din decembrie, am avut o serie de probleme dentare, mi-am mușcat limba sever, mi-am fracturat un dinte și a trebuie să îmi pun un implant. Am fost prea ocupată pentru a vedea un specialist ORL. La finalul lui mai, chirurgul a descoperit că am o tumoră ascunsă sub limbă.
Câteva luni mai târziu, am fost diagnosticată cu cancer în stadiul 4.
Am fost foarte calmă când medicii mi-au dat vestea, ca chef, întotdeauna fac față stresului.
Am făcut toate analizele în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să pot începe tratamentul”.

În iunie, medicul oncolog i-a dat o veste și mai devastatoare. ”Tot ce am auzit a fost: opțiunea 1, chirugie, îndepărtarea 100% a limbii.
Mai există și altă opțiune, care este un fel de unicorn, la Universtitatea din Chicago, care a tratat un pacient cu radio și chimioterapie, dar trebuie să merg la Chicago.
Ce aleg: cea mai bună șansă de supraviețuire sau să-mi păstrez limba? Am ales să-mi păstrez limba, sunt chef, sunt o luptătoare, pot fi și eu un unicorn”, a spus ea.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni