• PRO TV
  • Simone Biles și-a aranjat obsesiv machiajul și părul, după ce a fost criticată online pentru aspectul haotic din calificari

Simone Biles și-a aranjat obsesiv machiajul și părul, după ce a fost criticată online pentru aspectul haotic din calificari

Simone Biles și-a aranjat obsesiv machiajul și părul, după ce a fost criticată online pentru aspectul haotic din calificari

Simone Biles este regina supremă a gimnasticii mondiale și, practic, în acest moment nu are vreo rivală. Sportiva în vârstă de 27 de ani a câștigat aurul în concusul pe echipe alături de colegele sale și mai mult ca sigur vă strânge o colecție impresionantă de medalii de aur și în probele individuale.

Chiar și în aceste condiții, cu execuții aproape perfecte, se găsesc cârcotași care să o critice pe gimnastă. Pe ce motiv? Că nu și-a aranjat părul în concusul de calificări!

Gallery

Vedeta echipei americane de gimnastică a fost criticată din cauza că părul i-a stat în toate direcțiile în timpul calificărilor, de parcă asta ar fi fost grija lui Simone! Reacțiile online au enervat-o pe gimnastă, care le-a răspuns “hate-rilor”: “Nu vă mai luați de parul meu!”

Aceasta a explicat că și-a aranjat părul înainte de concurs, la fel cum o fac și restul sportivelor, însă până la stadion a mers cu un autobuz fără aer condiționat, 45 de minute până la sală. Simone a explicat că părul afro nu prea rezistă în aceste condiții.

Simone Biles a încercat însă, la finala pe echipe, să aibă un look impecabil. Fotografii au surprins-o aranjandu-și părul și machiajul între probe. Deși machiajul a rezistat excepțional, părul nu a ascultat-o nici de data asta în totalitate:)

​Sursa foto: GETTY IMAGES

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni