• PRO TV
  • Cadou de zeci de mii de euro de la Țiriac pentru David Popovici: "Ca un gest de apreciere și mândrie" - FOTO

Cadou de zeci de mii de euro de la Țiriac pentru David Popovici: "Ca un gest de apreciere și mândrie" - FOTO

Cadou de zeci de mii de euro de la Țiriac pentru David Popovici: "Ca un gest de apreciere și mândrie" - FOTO

David Popovici a câștigat, luni seara, medalia de aur la Olimpiada de la Paris în proba de 200 de metri liber, cu timpul de 1.44.72 cu 2 sutimi de secundă înaintea locului doi. El a fost urmat de britanicul Matthew Richardson (1.44.74) şi de americanul Luke Hobson (1.44.79).

Aurul olimpic pentru David Popovici

După ce a devenit campion olimpic la proba de 200 m liber de la Jocurile Olimpice de la Paris, David Popovici va primi un cadou de zeci de mii de euro din partea lui Ion Țiriac.

Mai exact, ultimul model de limuzină electrică, Hyundai Ioniq 5, al cărei preţ este de aproximativ 50.000 de euro.

„Ca un gest de apreciere şi mândrie, Fundaţia Ţiriac propune un premiu prin care să îi răsplătească pe cei consideraţi comori locale. Munca lor şi mândria pe care ne-au adus-o tuturor românilor sunt uriaşe. Fiecare dintre sportivii care vor câştiga o medalie de aur la Jocurile Olimpice va primi ultimul model de limuzină Hyundai Ioniq 5″, e anunţul făcut de Alexandru Ion Ţiriac, pe Instagram.

Hyundai IONIQ 5 a câștigat: „World Car of the Year”, „World Electric Vehicle of the Year” si „World Car Design of the Year”.

Țiriac: "David Popovici și-a făcut datoria. Așa cum nu a promis, dar așa cum speram cu toții!"

Ion Ţiriac a urmărit din tribune cursa lui David Popovici, iar după câștigarea medaliei de aur, fostul tenisman a făcut câteva declarații: „Nu poţi să ai întotdeauna ghinion. Două sutimi este extraordinar de puţin (n.r. – diferenţa dintre David Popovici şi ocupantul locului 2, britanicul Matthew Richards), însă băiatul şi-a făcut datoria aşa cum n-a promis, dar aşa cum speram toţi. O medalie de aur este o medalie de aur. Hai să fim fericiţi şi să vedem poimâine ce se întâmplă. Apoi să vedem ce se întâmplă la canotaj. Poate vedem şi o surpriză pe la atletism şi aşa mai departe”

Jocurile de la Paris sunt în buzunarul tău, de la ceremonia de deschidere până la ultima medalie! Cu VOYO ai acces LIVE la canalele TVR și poți urmări Jocurile de la Paris de oriunde vrei tu, pe orice device!
*Program disponibil prin retransmisia integrală și nealterată a canalelor TVR conform regulilor must-carry

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni