• PRO TV
  • Ramona Gabor vrea să se așeze la casa ei. Sora Monicăi își dorește copii, dar cu o condiție. Ce pretenții are de la iubitul ei, pentru a face acest pas: „Văd în jurul meu atâtea...”

Ramona Gabor vrea să se așeze la casa ei. Sora Monicăi își dorește copii, dar cu o condiție. Ce pretenții are de la iubitul ei, pentru a face acest pas: „Văd în jurul meu atâtea...”

Ramona Gabor vrea să se așeze la casa ei. Sora Monicăi își dorește copii, dar cu o condiție. Ce pretenții are de la iubitul ei, pentru a face acest pas: „Văd în jurul meu atâtea...”

Ramona Gabor și-a creat o viață de lux în Dubai, unde locuiește de zece ani. Aceasta nu a dat lovitura doar în afaceri, ci și pe plan sentimental, deoarece a găsit persoana alături de care își dorește copii.

Gallery

Deși are o relație stabilă și se bucură de tot ceea ce trăiește în compania iubitului ei, Ramona Gabor a decis să își țină povestea de dragoste departe de ochii celor din jur. Cu toate acestea, a recunoscut că își dorește să îmbrace rochia de mireasă, dar vrea și copii.

Ramona Gabor își dorește copii, dar nu acum

Discretă din fire, sora Monicăi Gabor nu a vorbit prea mult despre viața personală, dar, de curând, în cadrul unui podcast, a răspuns sincer întrebărilor legate de întemeierea unei familii.

Ramona Gabor a mărturisit că atât ea, cât și iubitul ei își doresc, la un moment dat, un copil, însă nu vor să facă pasul acesta prea curând. Cu toate acestea, sunt deschiși ideii și așteaptă cu nerăbdare să vadă ce le rezervă viitorul.

Citește și

„Încă nu am copii. Sunt deschisă, dar nu pot să zic că am acea dorință. Nu avem planuri de copii. Noi suntem în acea categorie, momentan. ineînțeles, eu sunt deschisă, dacă ar fi să fac un copil. Eu ador copiii”, a povestit Ramona Gabor, conform Viva.

Ramona Gabor vrea să îmbrace rochia de mireasă

Deși, momentan, nu se vede în calitate de mamă, Ramona Gabor susține că ar face un copil, dar după ce s-ar căsători. Sora Monicăi Gabor mărturisește că este o persoană care are nevoie de stabilitate și își dorește ca tatăl copiilor săi să fie unul implicat.

„În schimb, dacă ar fi să am un copil, îmi doresc să fiu măritată, să am acea stabilitate. Mai puțin pe business și mai orientată spre familie. Toate ne dorim asta, dar, din păcate, ți-e și frică în ziua de azi. Văd în jurul meu atâtea prietene.

Citește și

Inițial, relația începe minunat, bărbații își doresc foarte mult să faceți copii și, apoi, se comportă ca și cum nu există. E trist, dar se întâmplă foarte des”, a mai precizat aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni