• PRO TV
  • Se spune despre ea că este cea mai stilată regină din lume! Letizia a Spaniei a fermecat audiența la un festival de film din Palma de Mallorca

Se spune despre ea că este cea mai stilată regină din lume! Letizia a Spaniei a fermecat audiența la un festival de film din Palma de Mallorca

Se spune despre ea că este cea mai stilată regină din lume! Letizia a Spaniei a fermecat audiența la un festival de film din Palma de Mallorca

Este o încântare s-o privești! Regina Letizia a Spaniei a fermecat audiența la un festival de film din Palma de Mallorca care a avut loc în weekend.

Regina Letizia a Spaniei s-a numărat printre invitații care au participat duminică la ceremonia de închidere a celei de-a 14-a ediții a Atlántida Mallorca Film Fest la „La Misericordia” din Palma de Mallorca, Spania.

Gallery

Pentru această ocazie, Letizia a optat pentru o rochie argintie, marca Hugo Boss, dintr-o țesătură moale și lucioasă, cu două bretele spaghetti. Ținuta s-a așezat imbecabil pe silueta subțirică a reginei și i-a scos în evidență brațele tonifiate.

Soția Regelui Felipe al VI-lea și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cerceii strălucitori, o geantă din paiete și niște sandale argintii, cu toc pătrat. Cu un look natural și bucle lejere, Letizia a arătat impecabil atunci când a urcat pe scenă și i-a înmânat un premiu actorului Michael Douglas. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Starul din Basic Instinct a fost recompensat cu premiul „Masters of Cinema” din cadrul prestigiosului festival de film.

Rochia de seară cu care Letizia a făcut furori costă 645 de dolari (aproximativ 3.000 de lei), potrivit Hola!

Cum se menține în formă regina Letizia

Regina va împlini 52 de ani în septembrie, însă se menține într-o formă fizică de invidiat.

După ce se trezește la 7 dimineața, Letizia este cunoscută pentru faptul că își începe ziua cu o sesiune de yoga și folosește tehnica lyengar, iar pozițiile pe care le exersează ajută la dezvoltarea forței și tonifierea mușchilor.le

Această formă de yoga nu este considerată benefică doar pentru cei care doresc să piardă în greutate, ci oferă și o serie de beneficii sistemului nervos, sistemului imunitar și calității somnului.

Bayu Prihandito, un profesor certificat de yoga, a declarat pentru MailOnline că, deși tehnica Iyengar nu este cea mai populară alegere pentru practicanți, aceasta are multe avantaje: „Practica vizează diferite grupe musculare, inclusiv brațele, centrul și picioarele, ducând la un efect de forță și tonifiere a întregului corp. Acesta ar putea fi un factor care contribuie la brațele vizibil tonifiate ale reginei Letizia și la fizicul în general puternic”.

Forma indiană de yoga „dezvoltă, de asemenea, atenția și concentrarea, ducând la o mai bună bunăstare emoțională” - probabil importantă în calitate de regină a Spaniei.

De asemenea, se spune că regina Letizia se antrenează cu greutăți, concentrându-se pe bicepși și umeri pentru a-și menține brațele suple, potrivit fostului său antrenor personal, José Ignacio Hernández-Coronado.

Reginei îi plac și antrenamentele cardio și merge frecvent să alerge prin grădinile Palatului Zarzuela din Madrid.

Când vine vorba de diete, se spune că regina combină cele mai bune alimente mediteraneene cu elemente din dieta Perricone.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni