• PRO TV
  • Condițiile absurde puse de Travis Scott pentru a performa în România! Selly, detalii despre momentul artistului de la Beach, Please!: „A fost cea mai grea zi din viața mea”

Condițiile absurde puse de Travis Scott pentru a performa în România! Selly, detalii despre momentul artistului de la Beach, Please!: „A fost cea mai grea zi din viața mea”

Condițiile absurde puse de Travis Scott pentru a performa în România! Selly, detalii despre momentul artistului de la Beach, Please!: „A fost cea mai grea zi din viața mea”

Travis Scott a susținut un concert uimitor la festivalul Beach, Please! 2024, desfășurat la Costinești. Sute de mii de oameni au cântat alături de artistul lor preferat și s-au bucurat de spectacol.

Gallery

​Beach, Please! 2024 a fost un adevărat succes! Peste 200 de artiști, dintre care 20 internaționali au urcat pe scena amenajată la Costinești, unde au făcut un spectacol incendiar, care i-a convins pe spectatori să își achiziționeze deja bilete pentru ediția de anul viitor. Potrivit declarațiilor lui Selly, 67.000 de bilete au fost deja vândute, deși încă nu s-a anunțat niciun cântăreț pentru 2025. 

Unul dintre cele mai așteptate momente ale Beach, Please! 2024 a fost concertul lui Travis Scott. Acesta a urcat pe scenă, în fața a sute de mii de oameni, după o întârziere de aproximativ 3 ore. Fanii au crezut că celebrul cântăreț va anula show-ul din acea seară, lucru care din fericire nu s-a întâmplat.

Selly, co-fondatorul festivalului Beach, Please!, a povestit cu lux de amănunte atât motivul pentru care Travis Scott a întârziat, cât și cerințele pe care acesta le-a avut, odată ajuns în Costinești:

„A fost cea mai grea zi din viața mea, ziua de 14 iulie. A fost cumplit pentru că… Adevărul este că, oricât de bine ai face lucrurile, ca organizator, iar în cazul lui Travis Scott plătisem totul la timp și asigurasem toate condițiile pe care le ceruse… Nu i-a plăcut în dressing room că avea mobilă roșie și i-am schimbat-o, vrea mobilă gri. Am comandat altă mobilă de la București.

A vrut palmieri în camera de dressing, cu o zi înainte am aflat. Unde găsim palmieri în Costinești? Am luat, am găsit la o terasă de acolo, am vorbit, am adus acolo. Poți să faci totul bine, dar se poate întâmpla ca artistul, din cauza unei probleme medicale sau poate și-a pierdut vocea în ziua aia, să nu vină. Chiar dacă ai plătit și așa mai departe. Ok, artistul dacă nu vine, îți dă banii înapoi.

Dacă este forță majoră, nu poți să pretinzi vreo penalitate. Dar răul pe care ți-l face, reputațional, în momentul în care tu ai vândut toate biletele și ai promovat că vine omul ăsta, care e cap de afiș și el nu vine, ar fi fost pentru festivalul nostru tragic. Orele au fost groaznice și a durat foarte mult. La ora 13.30 ne-au zis „cel mai probabil vom anula showul de azi întrucât Travis și-a pierdut vocea.”

I-am întrebat dacă poate să vină a doua zi. Ne-au zis clar că cel mai probabil nu vine azi, nu au confirmat 100% că nu vine. Era cu doi doctori în camera de hotel, situația era în afara controlului nostru. A fost un moment în care ne-am rugat la Dumnezeu, noi nu aveam ce face. Totul era în mâinile acelor doctori care trebuiau să îi dea ceva cu miere, habar nu am, să își recapete vocea.

Abia la ora 20, el trebuia să decoleze mult mai devreme, deci și-a pierdut culoarul de zbor… Da, a venit cu avionul său privat. A pierdut culoarul, nu va mai cânta oricum la ora la care era programat. Abia la 20 ne-au spus că vine, am căutat alt culoar de zbor. Totul era în mâinile celor de la aeroport, cum găsesc culoare de zbor pe Heathrow cu aterizare la Kogălniceanu?

Au găsit culoar de zbor, decolau la 11:15 ora României, 9:15 ora din Anglia. Când avionul a fost în aer, că nu ne-au dat voie nici să anunțăm, ne-au spus să nu anunțăm nimic până când piloții nu sunt în aer, ne uitam pe Flight Radar, țin minte și acum… Abia atunci când am văzut avionul că pleacă, abia atunci am răsuflat ușurat. Și după aia tot am avut stres. Până nu l-am văzut pe scenă, nu am fost total liniștit”, a mărturisit Selly pentru Realitatea Plus.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni