• PRO TV
  • Alex Bodi este pregătit să își părăsească noua iubită oricând pentru Ema Uta. Afaceristul așteaptă un singur lucru din partea ei, pentru a se împăca: „Dau eu lumea peste cap”

Alex Bodi este pregătit să își părăsească noua iubită oricând pentru Ema Uta. Afaceristul așteaptă un singur lucru din partea ei, pentru a se împăca: „Dau eu lumea peste cap”

Alex Bodi este pregătit să își părăsească noua iubită oricând pentru Ema Uta. Afaceristul așteaptă un singur lucru din partea ei, pentru a se împăca: „Dau eu lumea peste cap”

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit la finalul acestei primăveri, însă, deși, din partea ei, povestea pare să fie încheiată, afaceristul nu o poate uita. În ciuda faptului că are o nouă iubită, gândul îi stă tot la fosta logodnică.

Gallery

Ema Uta a făcut ce a făcut și pare că l-a cucerit iremediabil pe Alex Bodi. Controversatul afacerist și-a făcut o nouă iubită, pe care a răsfățat-o cu o vacanță în Mykonos, acolo unde se află și Ema Uta cu noul ei iubit, dar tot nu o poate da uitării.

Alex Bodi o vrea înapoi pe Ema Uta, chiar dacă are iubită

De câteva zile, între Ema Uta și Alex Bodi a izbucnit un scandal de proporții, după ce afaceristul a lansat mai multe acuzații la adresa make-up artistei, aceasta anunțând, în mod public, faptul că îl va da în judecată.

Citește și

​Cu toate că părea să meargă mai departe, fiind implicat într-o nouă relație, Alex Bodi nu și-o poate scoate din minte pe Ema Uta, pe care încă o vrea înapoi, dar cu o condiție. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este pregătit să răstoarne lumea pentru cea care l-a cucerit, însă nu oricum.

Condiția pe care Alex Bodi o are pentru Ema Uta

Conform Cancan, Alex Bodi încearcă din răsputeri să îi atragă atenția Emei Uta, în speranța că o va face geloasă, dar fără rezultat. Nici faptul că și-a dus noua iubită în Mykonos, la doar câteva zile de când make-up artista a ajuns acolo, nu a funcționat, așa că, trece la nivelul următor.

Alex Bodi este gata oricând pentru o împăcare cu fosta lui logodnică, dar așteaptă de la aceasta un semn, pentru a ști că și ea își dorește acest lucru.

Citește și

„Trebuie să dea un semn. Atât. Restul dau eu lumea peste cap, că mă pricep. Vreau să văd că mă iubește, să știu că mă iubește şi că nu vrea să renunţe. Restul, fac eu tot. Eu pe femeia asta am pus-o mai sus de tot. Fără un pas de-al ei, nu fac nimic”, a spus Alex Bodi.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni