• PRO TV
  • Culiță Sterp a răbufnit! Reacție acidă la adresa fostei soții, după ce ea a vorbit despre el într-un podcast: „Eu nu înțeleg cum...”

Culiță Sterp a răbufnit! Reacție acidă la adresa fostei soții, după ce ea a vorbit despre el într-un podcast: „Eu nu înțeleg cum...”

Culiță Sterp a răbufnit! Reacție acidă la adresa fostei soții, după ce ea a vorbit despre el într-un podcast: „Eu nu înțeleg cum...”

Culiță Sterp nu a mai putut și i-a dat replica fostei soții, după ce aceasta a vorbit despre el într-un podcast. Cântăreața a făcut dezvăluiri despre mariajul pe care l-au avut.

Gallery

Culiță Sterp trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Daniela Iliescu. Cei doi au împreunăun fiu, pe Milan. În urmă cu mai mulți ani, celebrul cântăreț a fost căsătorit cu cunoscuta interpretă de muzică de petrecere Carmen de la Sălciua. Cei doi au divorțat în 2019.

Culiță Sterp, reacție acidă la adresa fostei soții

Fosta soție a lui Culiță Sterp a fost invitată în cadrul unui podcast, acolo unde a vorbit despre relația pe care au avut-o, lucru deranjant pentru artist.

Pentru câteva momente, artistul s-a pus în locul soțului ei și a mărturisit că dacă partenera lui ar face acest lucru, el nu ar accepta. Totodată, se întreabă de ce ea continuă să vorbească despre el în condițiile în care de șapte ani nu mai au vreo legătură și fiecare și-a refăcut viața amoroasă.

Citește și:

„Eu dacă am trecut peste și dacă au trecut atâția ani, că au trecut vreo 6-7 ani de când ne-am despărțit și nu mai avem treabă unul cu altul, ea de ce nu a trecut peste? De ce nu poate să uite trecutul? De ce nu poate să-și vadă de treaba ei, să-și vadă de familia ei, așa cum îmi văd eu. A fost atunci, a trecut, de ce să trăim în trecut, pentru că cel mai frumos e prezentul.(…) De ce nu vorbește despre bărbatul ei? De ce vorbește despre mine după atâția ani de zile?”, a spus Culiță Sterp.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni