• PRO TV
  • Cătălina Grama, siluetă de puștoaică în cele mai noi fotografii. Actrița a fost răvășitoare în fuste scurte și topuri decoltate, într-o vacanță pe insula Lesbos

Cătălina Grama, siluetă de puștoaică în cele mai noi fotografii. Actrița a fost răvășitoare în fuste scurte și topuri decoltate, într-o vacanță pe insula Lesbos

Cătălina Grama, siluetă de puștoaică în cele mai noi fotografii. Actrița a fost răvășitoare în fuste scurte și topuri decoltate, într-o vacanță pe insula Lesbos

Cătălina Grama Ipate și familia ei au plecat într-o vacanță pe insula grecească Lesbos. Actrița din „Clanul” și actorul Paul Ipate aleg mereu destinații turistice interesante, iar de data aceasta și-au dorit să exploreze a treia insulă ca mărime din Grecia, situată foarte aproape de coasta vestică a Turciei.

Protagonista din serialul „Clanul”, care i-a dat viață personajului Magda, este într-o formă fizică de invidiat. După filmări, în care a avut scene destul de solicintante, Cătălina Grama și-a luat o binemeritată vacanță și s-a relaxat împreună cu cei dragi. Ea a vizitat mai multe orașe: Veneția, Milano, după care a plecat spre Lesbos. 

Gallery

​Vedeta a avut câteva recomandări pentru pasionații de călătorii: 

„E o destinație perfectă atât pentru familiile pentru copii, dar și una romantică și relaxantă pentru cupluri. Restaurantele sunt senzaționale, nu exagerez când spun asta. Am încercat câteva și nu ne-au dezamăgit. Vă recomand să  mergeti sa mancati la restaurantul Byzantine de lângă castel, unde puteți privi apusul și asculta muzică traditională in zilele de marți, joi și sâmbătă. Noi mai mergem încă o dată joi să îi ascultăm pe artiștii locali. Exista străduțe pline de suveniruri și de bijuterii superbe create de artiștii locali. Noi ne luăm de fiecare dată o bijuterie unică, să ne amintească de vacanțele petrecute împreună. Exista câteva plaje în apropiere. Noi am fost pe Paralia Petra, care e plină de pietre colorate. În zilele următoare mergem să descoperim și altele aflate la o distanță ceva mai mare. Sunt câteva baruri cu muzică bună, iar eu și Paul am zis că ne vom întoarce aici să ne bucurăm de ele în doi. Vă recomand FUGA, care are un view splendid, muzică faină și cocktailuri delicioase. Pe scurt, merită din plin vizitată această insulă, chiar de mai multe ori, pentru că sunt multe orășele cu la fel de mult farmec în preajmă”, a povestit ea.

Celebritatea în vârstă de 43 de ani, mamă a doi copii, se poate mândri cu o siluetă fără cusur. În vacanță, Cătălina și-a etalat talia subțire în ținute de vară irezistibile, încât pare o puștoaică. (Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai sus)

În imaginea de mai jos, Jojo apare într-un peisaj superb, îmbrăcată într-o fustă scurtă din denim, la care a asortat un sutien modern. „Sunteți divină, stimată doamnă; Sunteți superbă”, au comlimentat-o imediat admiratorii. 

Sursă foto: Cătălina Grama Ipate 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni