• PRO TV
  • Regina Elisabeta a II-a era aproape oarbă și ar fi murit de cancer. Dezvăluiri șocante despre ultimele luni de viață ale suveranei

Regina Elisabeta a II-a era aproape oarbă și ar fi murit de cancer. Dezvăluiri șocante despre ultimele luni de viață ale suveranei

Regina Elisabeta a II-a era aproape oarbă și ar fi murit de cancer. Dezvăluiri șocante despre ultimele luni de viață ale suveranei

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală despre moartea Reginei Elisabeta a II-a. O nouă carte ce urmează să fie lansată pe 1 august scoate la iveală informații uimitoare despre ultimele luni de viață ale suveranei.

Gallery

​Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu a decedat din cauza bătrâneții, așa cum a fost anunțat oficial, ci din cauza cancerului, conform Corriere della Sera.

În ultimele luni de viață, Regina Elisabeta ar fi suferit de cancer, conform unui biograf al familiei regale, și ș-ar fi pierdut aproape complet vederea înainte de a muri.

Cartea scrisă de Robert Jobson, biograful familiei regale britanice, aduce la lumină informații surprinzătoare despre starea de sănătate a Reginei Elisabeta în ultimele luni de viață.

Potrivit unor extracte publicate în avans de Daily Mail, regina ar fi suferit de cancer, nu doar de "vârstă înaintată" cum s-a anunțat inițial. Jobson afirmă că Elisabeta a II-a era aproape complet oarbă în ultimele luni, o informație care nu a fost făcută publică până acum.

Regina Elisabeta se izolase după moartea soțului său 

Moartea prințului Philip ar fi afectat-o profund pe Regina Elisabeta, care devenise tot mai izolată.
Suverana se simțea din ce în ce mai slăbită, iar ultima sa apariție pe balconul Palatului Buckingham, în cadrul Jubileului de Platină, a necesitat un efort uriaș, deoarece ar fi suferit de mielom, un tip de cancer al măduvei osoase.

Sănătatea ei s-a deteriorat rapid în următoarele trei luni. Avea dificultăți mari cu vederea și chiar îi era greu să ridice un ceainic pentru a-și umple ceașca.

„Majestatea Sa abia putea să vadă și nu avea forța necesară”, a declarat o sursă apropiată reginei. „Se enerva teribil pentru că ura să facă mizerie, vărsând ceaiul pe tavă. Ea a cerut un ceainic mai mic și se enerva când personalul uita și aducea unul mare”, a adăugat aceasta.

Potrivit lui Robert Jobson, Regina Elisabeta a II-a era conștientă de apropierea morții sale.

Prințul William, sprijinul Reginei în ultimele luni de viață

În aceeași carte, biograful a dezvăluit că prințul William a fost marele sprijin al Reginei Elisabeta în ultimele sale luni de viață.

Jobson a mărturisit că „vizitele și telefoanele frecvente ale lui William” au adus momente de bucurie Reginei în ultimele sale zile.

Dezvăluirile biografului nu s-au oprit doar la Regina Elisabeta. Acesta l-a descris pe William, ca pe un om „rigid, morocănos și încăpățânat”. În schimb, Kate Middleton este prezentată ca persoana care a reușit să îmbunătățească relația dintre William și tatăl său, Regele Charles. Ea l-a convins pe William să mențină o relație bună cu Camilla.

De asemenea, despre Kate biograful spune că Regele Charles „o vede pe Catherine ca pe fiica pe care nu a avut-o”. În privat, Kate i se adresează acestuia cu apelativul afectuos „grandpa”.

Sursa foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni