• PRO TV
  • Rochia cu maci purtată de Carmen Iohannis la Jocurile Olimpice 2024, criticată aspru de internauți: „Cât o mai fi metrul de mușama?”

Rochia cu maci purtată de Carmen Iohannis la Jocurile Olimpice 2024, criticată aspru de internauți: „Cât o mai fi metrul de mușama?”

Rochia cu maci purtată de Carmen Iohannis la Jocurile Olimpice 2024, criticată aspru de internauți: „Cât o mai fi metrul de mușama?”

Rochia purtată de Carmen Iohannis la Jocurile Olimpice 2024 a primit multe critici din partea internauților. Oamenii au asemănat ținuta Primei Doamne a României cu o mușama.

Gallery

​Carmen și Klaus Iohannis au fost prezenți în acest weekend în Franța, cu ocazia Jocurilor Olimpice desfășurate la Paris. În cursul zilei de vineri, Prima Doamnă a României a purtat o rochie albă, cu maci, semnată Dolce&Gabbana. Obiectul vestimentar care a stârnit controverse în mediul online costă nici mai mult, nici mai puțin de 1.500 de euro. 

Deși rochia purtată de Carmen Iohannis este una scumpă, creată de un brand celebru în întreaga lume, părerile internauților au fost extrem de dure. Aceștia au comparat ținuta soției lui Klaus Iohannis cu o față de masă. Ba mai mult decât atât, oamenii au atașat și o fotografie cu o mușama care avea un model asemănător. 

„Văzusem la străbunica în Oltenia o mușama similară, în copilărie” sau „Cât o mai fi metrul de mușama? Sper să nu fi costat mult, și-așa bărbatul ei ne-a sărăcit bugetul țării cu plimbările alea în avioane de lux!”. „Parcă ar avea situația financiară a unei muncitoare și merge la gară, să ia trenul, ca să ajungă la mama ei, la țară”, „Nu mă pricep la modă, dar nu-mi place deloc cum se îmbracă. Mai elegantă era Ceaușeasca, era o doamnă”.

Altcineva i-a sărit însă în  ajutor:

„Băi, femeia asta nu are nicio șansă, cu orice s-ar îmbrăca, sar cârcotașii. Grea misiune are, chiar o compătimesc. Bine ca nu m-am măritat cu un președinte”.

Foto: Instagram, Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni