• PRO TV
  • Pescobar a scos bani grei din buzunar pentru un simplu mic dejun, în Mykonos. Afaceristul a plătit o sumă exorbitantă pentru doar câteva preparate

Pescobar a scos bani grei din buzunar pentru un simplu mic dejun, în Mykonos. Afaceristul a plătit o sumă exorbitantă pentru doar câteva preparate

Pescobar a scos bani grei din buzunar pentru un simplu mic dejun, în Mykonos. Afaceristul a plătit o sumă exorbitantă pentru doar câteva preparate

Pescobar se răsfață cum știe el mai bine nu doar în România, ci și în vacanțele din străinătate. Milionarul a mers, câteva zile, în Mykonos, Grecia, unde a cheltuit o adevărată avere pe mâncare și pe băuturi.

Gallery

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Pescobar cheltuie banii la fel de repede pe cât îi face, iar acest lucru l-a dovedit, încă o dată, în timpul vacanței de lux din Mykonos. Patronul tavernelor a dat pe un mic dejun prețul unei mașini și s-a lăudat cu acest lucru pe rețelele de socializare.

Mic dejun regesc pentru Pescobar, în Mykonos

Pescobar a plecat în vacanță, în Grecia, pe insula milionarilor, unde cheltuie banii pe bandă rulantă. Nici de această dată, controversatul om de afaceri nu s-a sfiit din a le arăta fanilor cum se distrează, dar și cât cheltuie, sumele fiind, de-a dreptul, amețitoare.

Pescobar s-a tratat regește și a luat micul dejun, într-o dimineață, la unul dintre restaurantele de lux de pe insulă. Acesta a avut de ales dintre mai multe preparate mediteraneene, iar deliciul l-a costat 3.768 de euro.

Deși, pentru un român, suma este una foarte mare, pentru Pescobar, este o nimica toată. Acesta a achiziționat, recent, un penthouse de peste un milion de euro și a început amenajarea lui, pentru a se muta cât mai repede.

Pescobar s-a despărțit de mama băiețelului său

În urmă cu doar câteva săptămâni, Pescobar și Gianina și-au botezat băiețelul, după ce au ținut sarcina secretă o bună perioadă de vreme. Cu toate acestea, la scurt timp după aceea, s-au despărțit, însă vara i-a prins pe amândoi distrându-se de mama focului.

În timp ce afaceristul se distrează în Mykonos, Gianina se bucură de plajă, la Mamaia. Aceasta și-a etalat corpul, fiind complimentată pentru cât de bine arată, ținând cont că, în primăvară, a născut.

Cei doi au fost extrem de discreți în ceea ce privește relația lor și nimeni nu știe motivul pentru care au decis să pună punct, însă niciunul dintre ei nu pare să sufere în urma separării.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni