• PRO TV
  • Oleg Spînu cântă despre dragoste în cel mai nou single: „Lasă-mă cu ea”! Reacția fanilor: „Pe repeat! Bravo, băiete!”

Oleg Spînu cântă despre dragoste în cel mai nou single: „Lasă-mă cu ea”! Reacția fanilor: „Pe repeat! Bravo, băiete!”

Oleg Spînu cântă despre dragoste în cel mai nou single: „Lasă-mă cu ea”! Reacția fanilor: „Pe repeat! Bravo, băiete!”

Oleg Spînu le-a pregătit o nouă surpriză muzicală fanilor și a lansat o melodie de dragoste. Chiar dacă are agenda plină de evenimente și este nelipsit de la nunți vara aceasta, Oleg a filmat și un videoclip pentru melodia care se bucură de succes pe platforma Youtube.

Gallery

„Ne supărăm, ne împăcăm sau nu știm ce-i cu noi…Și regretăm apoi, că timpul nu se-ntoarce-napoi... Ce nebuni frumoși eram noi doi!”, sunt versurile cu care moldoveanul a trezit nostalgii și amintiri ascultătorilor.

Versurile piesei „Lasă-mă cu ea” sunt semnate de către Radmila Popovici-Paraschiv, iar muzica de către Eugen Doibani (Natan).

Tânărul artist a postat pe contul de Instagram câteva cadre din videoclip și a descries experiența ca fiind una de neuitat. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„ Un tip talentat. Moldova este mândră că are un asemenea talent. Cu siguranță veți putea reprezenta republica noastră la Eurovision anul viitor”

„O melodie reușită!! Bravo”

„O voce super super frumoasă”

„Pe repeat! Bravo, băiete!”

„O melodie super reușită...și stilul asta te prinde foarte bine....felicitări!”

„E super reușită. Am ascultat-o azi de vreo 20 de ori. Îmi place enorm”

„Bravo! O piesă foarte reușită în care se regăsesc mulți îndrăgostiți”

„Astăzi am ascultat-o pentru prima oara și jur ca mă topesc. Felicitări, Oleg! Mult succes!”

„Felicitări! O melodie la chiar plâng cu emoție și asta m-a făcut să las un comentariu! O voce caldă, echilibrată și superbă! Cât mai multe melodii de genul!”

„Știam că vei ajunge mare copile... Te urmăresc de mult timp.... FELICITĂRI...”

„Holograf de Chișinău”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de cei care au ascultat cel mai nou single al lui Oleg Spînu.

Vezi AICI clipul piesei „Lasă-mă cu ea”:

Oleg Spînu, pe podium în marea finală Românii au talent 2023

Oleg a ajuns la inimile a milioane de români după ce a participat la Românii au talent în 2023 și tot pe scena celui mai iubit show de divertisment a primit și propunerea de a cânta alături de Andra.

„Doamne cât de frumos a fost! Muzica este în ADN-ul tău. Mă bucur că voi cânta cu tine! Ești extraordinar! Te felicit din toată inima mea”, i-a spus Andra imediat după prestația din marea finală.

Acesta și-a îndeplinit visul de a cânta alături de Andra, nu o dată ci de mai multe ori. Oleg a urcat inclusiv pe scena de pe Wembley Arena, acolo unde Andra a susținut un show în fața a 12.500 de români.

Oleg Spînu este singurul artist din familie. Adolescentul cântă la vioară, chitară, fluier, saxofon, dar și cu vocea.Timbrul său cald și bucuria cu care cântă i-au adus fani din toată Moldova, dar și din România. Adolescentul s-a clasat pe locul al treilea în Marea Finală Românii au talent 2023.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni