• PRO TV
  • Laura Cosoi, primele declarații de pe patul de spital. Cum se simte după ce a născut a patra oară: „Revin...”

Laura Cosoi, primele declarații de pe patul de spital. Cum se simte după ce a născut a patra oară: „Revin...”

Laura Cosoi, primele declarații de pe patul de spital. Cum se simte după ce a născut a patra oară: „Revin...”

Laura Cosoi a făcut primele declarații după ce a născut a patra oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Gallery

​Laura Cosoi se declară o femei împlinită și fericită. Vedeta a adus pe lume încă o fetiță, pe micuța Aida. La scurt timp după ce a adus pe lume a patra fetiță, actrița a transmis un mesaj de pe patul de spital.

Cum se simte Laura Cosoi după ce a născut

Laura Cosoi este o mamă împlinită, iar venirea pe lumea a micuței Aida le-a completat familia frumoasă. Vedeta și soțul ei au acum patru fetițe, care le umple viața de bucurie.

„Aida. Binecuvantarea vietii noastre! Multumim, Doamne!”, a scris Laura Cosoi, pe Instagram, în dreptul fotografiei cu mâna bebelușului.

Citește și: 

La scurt timp după ce a născut, vedeta a transmis un mesaj prin care le-a mulțumit tuturor celor care le-au transmis un gând bun, mai mult, a precizat că se simte bine și se recuperează după naștere.

„Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele. Mă recuperez după naștere și revin”, a scris vedeta într-o postare pe InstaStory.

Laura Cosoi și Cosmin sunt părinții a patru fetițe acum, iar numele micuțelor a fost ales cu mare grijă, fiecare având o însemnătate aparte: Rita, Vera, Lara și Aida.

Citește și:

„Evident că fiecare nume în parte a fost ales cu atenție și fiecare în parte are o semnificație deosebită pentru familia noastră. Fiecare copil are încă un nume, de sfânt, și fiecare a venit și cu o energie specială. Spre exemplu, pe Rita o văd ca pe un copil pace, pe Vera o asociez cu lumina, iar Lara este ca o muzică”, a spus Laura Cosoi, conform Viva.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni