• PRO TV
  • Soția lui Cristi Tănase și-ar fi retras ordinul de protecție. Adina Maria l-a acuzat în trecut de violență fizică: „M-a îmbrâncit, iar pe mama mea a strâns-o de gât”

Soția lui Cristi Tănase și-ar fi retras ordinul de protecție. Adina Maria l-a acuzat în trecut de violență fizică: „M-a îmbrâncit, iar pe mama mea a strâns-o de gât”

Soția lui Cristi Tănase și-ar fi retras ordinul de protecție. Adina Maria l-a acuzat în trecut de violență fizică: „M-a îmbrâncit, iar pe mama mea a strâns-o de gât”

Cristi Tănase a depus cererea de divorț în urmă cu două luni, iar Adina Maria a primit un ordin de protecție împotriva acestuia, după ce fostul fotbalist a fost violent atât cu soția sa, cât și cu mama acesteia.

Cristi Tănase s-a aflat, în urmă cu doar câteva luni, în centrul unui scandal de proporții. Adina Maria, soția lui, l-a acuzat de violență fizică, drept pentru care a și obținut un ordin de protecție împotriva lui. Pe de cealaltă parte, Dodel a depus actele de divorț și i-a cerut încă soției sale să renunțe la numele lui.

M-am căsătorit cu fotbalistul Cristi Tănase în luna octombrie, anul trecut. Avem împreună o fetiță pe care am născut-o acum două luni. În ultima perioadă, soțul meu a început să fie extrem de violent. Face scandal, țipă, urlă, distruge obiecte prin casă… Toate astea deoarece consumă mult alcool. Toată violența soțului a început să o simtă și fetița noastră de doar 6 săptămâni, care este agitată, tresare și se sperie în somn.

În seara zilei de Paște, soțul meu a venit la locuința noastră din Pitești, unde stăm cu chirie. Era extrem de agitat, a început să lovească ușa de la apartament cu pumnii și picioarele și mă înjura încontinuu. Țipa, urla în fața ușii. Iar când am deschis și i-am zis să tacă să nu sperie copilul, Cristi a făcut scandal și mai mare.

În acest timp, mama mea urca pe scări. Ea trebuia să mă ajute cu cea mică. Soțul meu a intrat în casă, a continuat să fie violent, s-a repezit la mine, m-a îmbrâncit, iar pe mama mea a strâns-o de gât. M-am speriat foarte tare și îmi era frică să nu se întâmple ceva mai grav.

Așa că l-am chemat pe fratele meu, care era în mașină, pentru că o adusese pe mama la mine. Fratele meu a venit, m-a ascuns în dormitor, acolo unde se afla ficopil cristi tanaseica mea care se trezise. Soțul meu a distrus leagănul fetiței, a scos televizorul din perete și a vrut să îl spargă. A scos tocul de la ușă, a trântit pătuțul fetiței, fără să verifice dacă era fetița acolo sau nu”, a spus Adina Maria pentru cancan.ro.

Lucrurile nu au continuat astfel mult timp, dovadă fiind că Adina Maria și-a retras ordinul de protecție, iar acum fostul fotbalist își poate vedea fiica. Situația nu este la fel în ceea ce privește membrii familiei lui Dodel, soția sa având în continuare valabil ordinul de protecție împotriva lor.

Dodel, marele absent de la botezul fiicei lui

Pe data de 29 mai 2024, fiica fostului fotbalist a fost botezată, iar de la marele eveniment a lipsit chiar tatăl său.

„Plină de emoție. În ochii mei se citește oboseala și tristețea în acest moment special. Totuși, în mijlocul acestor sentimente apăsătoare, simt o rază de speranță. Știu că fiecare zi este o nouă oportunitate pentru a ne construi o viață frumoasă împreună. Iubirea necondiționată pe care o simt pentru fiica mea îmi dă puterea să merg mai departe.

În fața noastră se deschid noi drumuri, pline de promisiuni și de posibilitatea unui viitor mai luminos. Te iubește mami, Celine-Maria”, scria Adina, pe Facebook, la vremea respectivă.

Foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni