• PRO TV
  • Lili Sandu, imaginea perfecțiunii la plajă! La 45 de ani se mândrește cu un corp de supermodel

Lili Sandu, imaginea perfecțiunii la plajă! La 45 de ani se mândrește cu un corp de supermodel

Lili Sandu, imaginea perfecțiunii la plajă! La 45 de ani se mândrește cu un corp de supermodel

La 45 de ani, Lili Sandu arată mai bine ca niciodată, iar drept dovadă sunt cele mai recente postări ale vedetei. Aceasta și-a etalat silueta de supermodel la plajă, într-un costum de baie în două piese, dar și la piscină într-un costum întreg cu model animal print.

Spre încântarea fanilor ei, Lili Sandu a postat mai multe imagini din vacanța petrecută în familie, la mare. Aceasta și-a făcut timp să răspundă și comentariilor răutăcioase venite din partea unor urmăritori.

Gallery


“Numai tu îl vezi cel mai frumos pe acest Silviu”, i-a comentat cineva, dar răspunsul lui Lili nu a întârziat să apară. “Este cel mai frumos pentru mine așa cum ar tb să fie orice bărbat din viață unei femei!”

Vedeta a vorbit, mai de mult, într-un interviu pentru unica.ro, cum gestionează comentariile negative primite pe rețelele de socializare.

„Mi se pare tot un fel de bullying. De cele mai multe ori le tratez cu indiferență, până în momentul în care e vizată familia mea. Atunci pot să mai și răspund. Dar mi se pare că block e cel mai simplu mod de a arăta că efectiv nu-mi pasă. Eu prezint o poveste în online. Dacă cineva vrea să intre în povestea mea și să călătorim împreună, bine. Dacă nu, există o pleiadă de alte povești”, a declarat Lili Sandu.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni