• PRO TV
  • Anca Dumitra, ședință foto angelică înainte de naștere. Actrița și-e etalat burtica într-o rochie albă: “Doamne, câtă frumusețe!”

Anca Dumitra, ședință foto angelică înainte de naștere. Actrița și-e etalat burtica într-o rochie albă: “Doamne, câtă frumusețe!”

Anca Dumitra, ședință foto angelică înainte de naștere. Actrița și-e etalat burtica într-o rochie albă: “Doamne, câtă frumusețe!”

Anca Dumitra urmează să devină, în curând, mămică și a profitat de ultimele săptămâni de sarcină pentru a face o ședință foto memorabilă, care care să o aibă ca amintire.

Îmbrăcată într-o rochie albă lungă, actrița și-a etalat burtica, spre încântarea fanilor, care i-au făcut o mulțime de complimente.
“Doamne, câtă frumusețe!”
“Cât ești de frumoasă!”
“Ești o prințesă!”
“Radiezi!”, i-au transmis fanii, încântați de imaginile postate.

Gallery

Vedeta a trecut cu bine peste primele două trimestre ale sarcinii, iar acum se află pe ultima suta de metri: de abia așteaptă să devina mămică.

Anca Dumitra povestit că atât ea, cât și soțul ei, sunt copleșiți de sentimentele pozitive din această perioadă, iar faptul că toți trei sunt sănătoși reprezintă cel mai mare motiv de bucurie.

„Sper să fiu o mamă bună pentru copilul meu! Îmi doresc să cresc un copil sănătos, voios, să fie un om bun. Un om bun și fericit. Îmi plac oamenii buni și fericiți, și așa mi-aș dori să fie și copilul meu”, a spus Anca Dumitra atunci când a fost întrebată ce fel de mama crede că va fi, pentru VIVA.

Anca Dumitra nu spune încă daca vă avea fetiță sau băiețel.„Nu am dezvăluit încă sexul bebelușului. Hahaha, încă nu-l dezvălui! Nu am ales nici numele încă, mai avem puțin timp, dar nici nu o să lăsăm pe ultima sută de metri. Încă nu avem cu precizie un nume”, a mai spus actrița.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni