• PRO TV
  • Hagi nu vrea să vină în locul lui Edi Iordănescu la echipa națională: "Una din cele mai dificile decizii!" Reacţia FRF

Hagi nu vrea să vină în locul lui Edi Iordănescu la echipa națională: "Una din cele mai dificile decizii!" Reacţia FRF

Hagi nu vrea să vină în locul lui Edi Iordănescu la echipa națională: "Una din cele mai dificile decizii!" Reacţia FRF

Edi Iordănescu (46 de ani) și-a anunțat decizia de a nu mai continua pe banca tehnică a naționalei României. Iar prima variantă a echipei naționale a fost Gică Hagi.

Echipa naţională nu mai are selecţioner, după ce contractul lui Edward Iordănescu a expirat şi acesta a refuzat prelungirea acordului.

Gheorghe Hagi a anunţat, luni, într-un comunicat, că nu poate accepta oferta FRF de a fi selecţionerul echipei naţionale de fotbal. ”Regele” preferă să își continue proiectul la Farul. Hagi susține că această decizie a fost una dintre cele mai dificile din cariera sa.

”Dragi suporteri români, în urma discuţiilor din ultima perioadă, cu privire la dorinţa Federaţiei Române de Fotbal de a fi noul selecţioner al României, doresc să precizez următoarele:

- Am analizat în ultimele zile această posibilitate, pentru că, pe de o parte, trebuiau îndeplinite anumite condiţii ale F.R.F, iar pe de altă parte există proiectul pe care l-am început la Farul Constanţa în urmă cu trei ani, unde îmi doresc să construim un club puternic.

- Din acest motiv am decis că nu pot accepta, în acest moment, propunerea Federaţiei Române de Fotbal de a fi selecţionerul echipei naţionale.

- A fost cu siguranţă una din cele mai dificile decizii pe care le-am luat în întreaga carieră, pentru că naţionala României reprezintă visul oricărui tehnician român.

- Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste zile. Hai, România !”, se arată în comunicat postat pe site-ul oficial al clubului Farul Constanţa.

În urma refuzului, FRF urmează să identifice cea mai bună variantă pentru postul de selecţioner al României, în baza nominalizărilor Comisiei Tehnice. Printre numele vehiculate sunt: Mircea Lucescu, Ladislau Boloni, Adrian Mutu și Mirel Rădoi.

"Federaţia Română de Fotbal doreşte să îşi exprime recunoştinţă faţă de domnul Gheorghe Hagi pentru deschiderea şi dorinţa sa de a prelua conducerea echipei naţionale de fotbal a României.

Hagi este un simbol al fotbalului românesc, iar angajamentul său continuu faţă de acest sport este deosebit de apreciat. FRF înţelege însă motivele care au stat la baza deciziei sale de a nu prelua, în acest moment, rolul de selecţioner al echipei naţionale şi respectă decizia sa.
FRF îi urează mult succes în continuare în cadrul proiectului Farul Constanţa, având deplina încredere că Gheorghe Hagi va continua să contribuie semnificativ la dezvoltarea fotbalului românesc, aşa cum a făcut-o de-a lungul întregii sale cariere.

Cu siguranţă, mai devreme sau mai târziu, domnul Hagi va conduce echipa naţională a României de pe banca tehnică spre noi succese. Spiritul său ambiţios, dăruirea şi pasiunea pentru fotbal reprezintă valori esenţiale care, cu siguranţă, la momentul potrivit, vor aduce beneficii imense echipei naţionale.

În perioada imediat următoare, Administraţia FRF urmează să identifice cea mai bună variantă pentru postul de selecţioner al României, în baza nominalizărilor Comisiei Tehnice", a anunţat FRF.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni