• PRO TV
  • Florin Niță devine cetățean de onoare al județului Ilfov. Unde locuiește portarul “Generaţiei de Suflet“

Florin Niță devine cetățean de onoare al județului Ilfov. Unde locuiește portarul “Generaţiei de Suflet“

Florin Niță devine cetățean de onoare al județului Ilfov. Unde locuiește portarul “Generaţiei de Suflet“

Portarul Florin Niţă, cel care a contribuit decisiv la calificarea echipei naționale de fotbal în optimile EURO 2024, va primi, marţi, titlul de cetăţean de onoare al judeţului Ilfov.

Portarul tricolorilor locuieşte împreună cu familia în Periş, Ilfov. Florin Niţă este căsătorit cu Laura de 11 ani şi au doi copii, Andrei şi Maia.

Fotbalistul în vârstă de 37 de ani care a apărat poarta „tricolorilor” în toate cele patru meciuri jucate la EURO 2024 va primi titlul de la președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma.

În vârstă de 37 de ani, Niţă a fost titular în poarta naţionalei în toate cele patru meciuri de la Euro 2024, scor 3-0 cu Ucraina, scor 0-2 cu Belgia, scor 1-1 cu Slovacia şi scor 0-3 cu Ţările de Jos. Tricolorii au ajuns în optimi după ce au câştigat grupa E.

Florin Niţă este în prezent liber de contract, el încheindu-şi colaborarea cu clubul turc Gaziantep în această vară. Anterior, el a jucat pentru Concordia Chiajna, FCSB, Sparta Praga şi Pardubice.

Portarul Naționalei a avut parte de o copilărie grea

Florin Niță a impresionat nu doar prin prestațiile sale sigure de la Euro 2024, ci și prin povestea de viață emoționantă. Rămas fără sprijinul familiei în copilărie, el a fost nevoie să muncească în fabrici – inclusiv una de cozonac – pentru a se întreține și pentru a-și plăti echipamentul necesar la fotbal.

Foto Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni