• PRO TV
  • La ce liceu a fost admisă Ana-Maria Mărgean și ce medie a avut. „Sunt extrem de fericită, nu mă văd făcând altceva!”

La ce liceu a fost admisă Ana-Maria Mărgean și ce medie a avut. „Sunt extrem de fericită, nu mă văd făcând altceva!”

La ce liceu a fost admisă Ana-Maria Mărgean și ce medie a avut. „Sunt extrem de fericită, nu mă văd făcând altceva!”

Ana-Maria Mărgean, cunoscută și ca „fetița-ventriloc”, a terminat studiile de gimnaziu cu brio, iar acum este pregătită pentru o nouă etapă în viața ei, cea de liceu. Câștigătoarea sezonului 11 Românii au talent a dezvăluit recent unde va studia din toamnă.

Adolescenta de 15 ani este în culmea fericirii, pentru că se îndreaptă cu pași repezi spre îndeplinirea visului ei. Ana-Maria Mărgean își dorește vrea să-și construiască o carieră muzicală, iar pentru asta a dat admitere la Colegiul național de muzică "George Enescu"

„Oficial admisă cu media 9.84 la Secțiunea Canto Jazz/Muzică Ușoară a @colegiulgeorgeenescu. Sunt extrem de fericită, cânt de când mă știu și nu mă văd făcând altceva!”, a scris ea pentru oamenii pe care o urmăresc pe rețelele sociale. 

Ana-Maria se poate mândri cu realizări impresionante pentru vârsta ei. Pe lângă faptul că a fost desemnată „cel mai talentat român”, în 2021, ea a ajuns pe scena de la “America’s Got Talent: All Stars” și a reușit să ridice o sală întreagă în picioare, dar și pe cei trei jurați. Simon Cowell, Heidi Klum și Howie Mandel . Aceștia au avut doar cuvinte de laudă la adresa româncei noastre. În marea finală din America, Ana-Maria Mărgean s-a clasat pe locul al patrulea.

Citește și: 

Gallery

Sursă foto: Instagram/ Ana Maria Mărgean 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni