• PRO TV
  • Laura Cosoi, pusă la zid din cauza faptului că are patru copii. Actrița a continuat să primească întrebări indecente, chiar și cu doar câteva zile înainte de a naște: „Mi s-a părut nostim o dată”

Laura Cosoi, pusă la zid din cauza faptului că are patru copii. Actrița a continuat să primească întrebări indecente, chiar și cu doar câteva zile înainte de a naște: „Mi s-a părut nostim o dată”

Laura Cosoi, pusă la zid din cauza faptului că are patru copii. Actrița a continuat să primească întrebări indecente, chiar și cu doar câteva zile înainte de a naște: „Mi s-a părut nostim o dată”

Laura Cosoi a adus pe lume, luni, 29 iulie, a patra fetiță. Artista este în culmea fericitii și așteaptă cu sufletul la gură momentul în care o va aduce acasă pe Aida, unde le va cunoaște pe surorile sale mai mari.

Gallery

​Laura Cosoi a aflat că va mai avea un copil, chiar în momentul în care credea că vârsta nu îi va permite să rămână, din nou, însărcinată. Deși este în culmea fericirii, deoarece familia ei s-a mai mărit cu încă un membru, unele persoane consideră că a mers prea departe, făcând patru copii.

Laura Cosoi, criticată pentru că are patru copii

Cu doar câteva zile înainte de a naște din nou, Laura Cosoi a recunoscut că este întrebată dacă va mai face sau nu încă un copil, iar curiozitatea internauților nu este apreciată de artistă, care consideră că subiectul este unul personal.

Citește și:

„Dacă mă mai întreabă cineva «Gata, te-ai oprit?».  Mi s-a părut foarte nostim o dată, de două ori, de trei ori, dar, după aceea, când începi să te întâlnești zilnic cu oameni care-ți spun «Da, dar acum e gata! Gata, nu? Adică gata, adică nu mai faci!». A început să mă deranjeze puțin intruzivitatea oamenilor, pentru că mi se pare o chestie super personală”, a declarat Laura Cosoi, potrivit Ciao.

Laura Cosoi nu credea că va mai rămâne însărcinată

Laura Cosoi și soțul ei își doreau foarte mult să aibă o familie numeroasă, iar visul le-a devenit realitate. Deoarece are 42 de ani, actrița nu a crezut că va mai putea rămâne însărcinată și a patra oară, deși și-a dorit extrem de mult acest lucru. 

Cu toate acestea, știind cât de mult își mai dorește soțul ei un copil, Laura Cosoi a reușit să îi îndeplinească dorința și, săptămâna aceasta, Aida a venit pe lume, întregind tabloul de familie.

Citește și:

„Știam că, oricum, șansele erau foarte mici să se mai întâmple. În primul rând, asta, dar, după aceea am avut un moment din ăsta, când am văzut un copil mic, a fost o chestie, nu știu. Apoi, când tu simți așa și când știi că soțul tău își dorește foarte mult și că e ceva ce putem să ducem...”, a mai spus Laura Cosoi, conform sursei menționate anterior.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni