• PRO TV
  • Horoscop zilnic 30 iulie 2024. Berbecii fac o cucerire în plan amoros, Scorpionii au ocazia să-și suplimenteze veniturile

Horoscop zilnic 30 iulie 2024. Berbecii fac o cucerire în plan amoros, Scorpionii au ocazia să-și suplimenteze veniturile

Horoscop zilnic 30 iulie 2024. Berbecii fac o cucerire în plan amoros, Scorpionii au ocazia să-și suplimenteze veniturile

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 30 iulie 2024.

Berbec

Dacă vrei să faci o cucerire în sfera sentimentală, astăzi este momentul, pentru că ai farmec și știi cum să te pui în valoare. De asemenea, este o zi bună să te remarci, să fii creativ și să faci lucruri care-ți aduc bucurie. S-ar putea să îndrumi sau să ghidezi pe cineva apropiat.

Taur

Astăzi te preocupă banii, încasarea unor sume și administrarea acestora, dar și niște plăți pe care este nevoie să le faci. De asemenea, s-ar putea să negociezi un contract sau să încerci să intri în posesia unor bunuri. În planul sentimental, îți aduci aminte de o persoană, care a însemnat mult pentru tine și ai vrea să reiei legătura.

Gemeni

Cu Luna și Marte în zodia ta astăzi, dar și cu Jupiter, marele benefic, ai multă energie și determinare să rezolvi un context relațional sau profesional. La serviciu, colegii au încredere în deciziile tale și acțiunile duc la rezultate însemnate. Dacă ai avut probleme în relație, acum este un moment bun să repari, să te reconectezi cu partenerul.

Rac

Astăzi, s-ar putea să traversezi o zi în care ai aduceri aminte din trecut. Universul interior este puternic activat, iar recomandarea astrelor este să folosești contextul astral pentru că alegând să stai departe de sfera socială și activitățile cotidiene, s-ar putea să ai intuiție și inspirație într-o decizie legată de job sau sfera financiară.

Leu

Luna, Marte și Jupiter sunt astăzi împreună în casa prietenilor și planurilor de viitor și ai multă energie, inspirație și determinare să te implici în diverse activități, care te pot pune în valoare. Vin și șanse, iar contextul astral îți sporește popularitatea. De asemenea, ai impulsul să-ți exprimi cu patos sentimentele.

Fecioară

Astăzi, Luna, Marte, planeta acțiunii, și Jupiter, marele benefic, se aliniează în casa carierei și reputației și anunță o zi favorabilă stabilirii unor obiective. La serviciu, ești dornic să-ți împărtășești ideile, care vor fi apreciate de către superiori. În planul sentimental, te poți reconecta cu partenerul sau să-ți revitalizezi relația.

Balanță

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru lărgirea universului cunoașterii, pregătirea unei călătorii sau susținerea unui proiect/lucrare/examen. Luna, Marte și Jupiter, marele benefic, susțin prestația în fața unei comisii și vei avea rezultate bune, vei face impresie. În planul relației, simți că lucrurile se așează, că ajungi la un echilibru.

Scorpion

Contextul astral de astăzi este favorabil poveștilor de iubire, să cucerești pe cineva, să-ți recucerești partenerul. Totodată, este un moment bun să explorezi modalități noi de a-ți suplimenta veniturile. La serviciu, simțul practic se împletește cu intuiția și colegii îți apreciază și recunosc valoarea.

Săgetător

Astăzi, ești într-o formă bună de comunicare și poți rezolva chestiuni, care țin de relație sau activitățile profesionale, dacă alegi să fii sincer. Apar oportunități de a începe colaborări noi datorită contextului astral în care este implicat Jupiter, guvernatorul tău.

Capricorn

Registrul astral de astăzi, în care Luna formează un aspect strâns cu Marte și Jupiter, marele benefic, îți aduce oportunități prin sau de la serviciu. Discuți și negociezi dacă primești o ofertă și ești determinat să obții o mărire salarială. De asemenea, acasă poți rezolva o problemă domestică cu un buget mai mic.

Vărsător

Contextul astral de astăzi îți energizează casa iubirii și aventurilor romantice, creativității și distracției. Faci planuri de vacanță și de petrecere a timpului liber. Dacă ești singur, Jupiter, marele benefic, îți scoate în cale o persoană cu care ești pe aceeași lungime de undă. Porți conversații deschise și cauți să te dezvolți prin activități care să-ți pună în valoare creativitatea.

Pești

Astăzi te preocupă casa sau unele chestiuni de familie și te sfătuiești cu cei apropiați legat de o decizie pe care vrei să o iei în planul profesional, legat de un proiect cu străinătatea sau poate o plecare în afara țării. De asemenea, cauți soluții să-ți îmbunătățești viața și realizezi ce este important pentru tine.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni