• PRO TV
  • N-a ținut cont de regula impusă de Kim Kardashian! Cum s-a îmbrăcat Bianca Censori pentru o ieșire la film cu Kanye West și fiica acestuia, North West

N-a ținut cont de regula impusă de Kim Kardashian! Cum s-a îmbrăcat Bianca Censori pentru o ieșire la film cu Kanye West și fiica acestuia, North West

N-a ținut cont de regula impusă de Kim Kardashian! Cum s-a îmbrăcat Bianca Censori pentru o ieșire la film cu Kanye West și fiica acestuia, North West

Săptămâna și outfitul vulgar! Se pare că Bianca Censori nu mai ține cont nici de regula impusă de Kim Kardashian, aceea de a avea apariții decente în public atunci când se afișează alături de copiii lui Kanye West din fosta căsnicie.

Gallery

Nu mai e un secret pentru nimeni că actuala soție a lui Kanye West umblă mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, iar aparițiile ei indecente au șocat o lume întreagă. 

Daily Mail scria în urmă cu câteva luni că miliardara din clanul Kardashian l-a avertizat inclusiv pe Kanye și i-a cerut acestuia ca Bianca „să se acopere” în preajma celor patru copii ai lor. 

„Kim l-a instruit pe Kanye să nu o lase niciodată pe Bianca să se îmbrace așa în preajma copiilor”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru sursa menționată mai sus.

Până mai ieri, Bianca a respectat cu sfințenie această directivă. Recent, paparazzii i-au surprins pe Bianca, Kanye West și North West, fiica rapperului din căsnicia cu Kim Kardashian, petrecând timp împreună la un cinema din Los Angeles, scrie The Sun.

Aceștia au ajuns la cinema cu cybertruckul de la Tesla și bineînțeles nelipsiții bodyguarzi.

Cei trei au fost fotografiați intrând într-un cinematograf pentru a viziona noul film Deadpool & Wolverine, cu Ryan Reynolds și Hugh Jackman în rolurile principale.

Bianca a purtat o bluză mulată, la care și-a pus însă sutien, dar în partea de jos…pare că a uitat să se acopere. Nevasta lui Kanye West arăta ca și cum ar fi ieșit din casă în lenjerie intimă, pentru că avea pe ea o pereche de boxeri nude. Arhitecta și-a completat ținuta cu o pereche de sandele cu șnur și o șapcă.

În timp ce paparazzii încercau să o fotografieze de la spate, North West făcea tot felul de grimase în fața camerelor și încerca să-i acopere posteriorul mamei sale vitrege. (Vezi cum s-a îmbrăcat Bianca Censori în GALERIA FOTO de mai sus)

Presa din UK scrie că actuala și fosta lui Kanye West au o relație amiabilă, iar Kim nu este deranjată de faptul că fiica ei mai mare iese în oraș cu tatăl ei și soția acestuia.

Totuși, surse mai spun că până și Kim este surprinsă de faptul că Kanye își lasă soția să iasă din casă „în halul ăsta”.

Kim și Kanye au patru copii: North (10 ani), Chicago (6 ani), Saint (8 ani) și Psalm (4 ani). Cei doi au divorțat în 2022, după 8 ani de mariaj.

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni