• PRO TV
  • „Mergeam cu papucii rupți la școală...” Culiță Sterp, despre greutățile care i-au marcat copilăria

„Mergeam cu papucii rupți la școală...” Culiță Sterp, despre greutățile care i-au marcat copilăria

„Mergeam cu papucii rupți la școală...” Culiță Sterp, despre greutățile care i-au marcat copilăria

Culiță Sterp a avut parte de o copilărie grea, marcată de sărăcie. Artistul a crescut într-o familie modestă, în care posibilitățile financiare erau limitate. Cântărețul a povestit cum dormea alături de cei patru frați și de părinți în aceeași cameră și mergeau cu încălțămintea ruptă la școală.

Gallery

​Copilăria nu a fost deloc ușoară pentru frații Sterp. Mama Geta și-a crescut cei patru copii așa cum a putut, posibilitățile financiare erau limitate, astfel, frații Sterp au învățat să se descurce cu puțin și să muncească din greu pentru a-și depăși condiția.

Culiță Sterp a avut o copilărie grea, marcată de sărăcie

Culiță Sterp și frații săi au avut o copilărie grea, care le-a lăsat răni adânci în suflet. Cei patru frați au fost implicați de mici în treburile gospodărești, în afacerea cu oi, iar acest lucru a stârnit amuzamentul celorlalți copii.

„Au fost perioade, într-adevăr, în care poate nu aveam ce să îmbrăcăm, poate mergeam cu papucii rupți la școală. Țin minte și am o chestie care m-a traumatizat. Mergeam cu niște papuci roșii la școală de iarnă, un fel de bocanci. Când venise primăvara spre vară, nu a mai avut mama bani să mi schimbe și a zis să merg tot cu ăia. Mă duceam cu ăia roșii în picioare, niște bocanci, venise căldura și râdeau copiii de mine prin microbuz, spuneau că umblu cu papucii ăia în picioare de astă-iarnă”, a povestit Culiță Sterp, într-o emisiune online.

Citește și:

Până să ajungă la succesul de care se bucură astăzi, Culiță Sterp și frații lui s-au chinuit din greu. Mama Geta s-a străduit să le facă copiilor săi un viitor mai bun și iată că a reușit, în ciuda celor care râdeau de ei.

„Mama așa ne-a crescut. Mergea cu brânză la piață, cu lapte, cu toate produsele astea de le făcea din lapte și făcea un milion, două pe zi. Făcea și mai mult ‘Vai, azi am făcut trei milioane, cinci milioane. Îi spuneam ‘Vai de capul meu! Cinci milioane ai făcut? Ce tare!

Așteptam cu sufletul la gură: ‘Vai! Vine mama de la piață! Vine mama de la piață!. Așteptam toți patru să vină și cum venea ea, săraca, cu plasele, ziceam ‘Sigur ne-a adus ceva! Hai să vedem ce ne-a adus!. Începeam toți să cotrobăim, să vedem ce ne-a adus.”, a povestit Culiță Sterp.

Citește și:

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni