• PRO TV
  • Ema Uta îl dă în judecată pe Alex Bodi. Make-up artista vedetelor nu își iartă fostul logodnic și îi cere socoteală: „Îmi este afectată…”

Ema Uta îl dă în judecată pe Alex Bodi. Make-up artista vedetelor nu își iartă fostul logodnic și îi cere socoteală: „Îmi este afectată…”

Ema Uta îl dă în judecată pe Alex Bodi. Make-up artista vedetelor nu își iartă fostul logodnic și îi cere socoteală: „Îmi este afectată…”

Ema Uta și Alex Bodi au format un cuplu timp de aproximativ trei ani și, deși au trecut prin multe împăcări și despărțiri, ultima separare pare să fie definitivă, mai ales că Ema Uta este decisă să îl dea în judecată pe fostul logodnic.

Gallery

Ultima despărțire dintre Ema Uta și Alex Bodi i-a luat pe toți prin surprindere, deoarece, după ce și-a tatuat chipul ei, afaceristul din Mediaș a cerut-o în căsătorie. Cu toate acestea, dezvăluirile pe care acesta le-a făcut au scos-o din minți pe make-up artistă, care este decisă să nu lase lucrurile așa.

Ema Uta îl dă în judecată pe Alex Bodi 

Când toți se așteptau să îi vadă în fața altarului, mai ales pentru că se logodiseră, Ema Uta și Alex Bodi au decis să pună punct relației. Deși separarea s-a produs în liniște, fără nicio declarație publică din partea acestora, după doar câteva săptămâni, lucrurile au luat o întorsătură neplăcută.

În cadrul unui podcast, Ema Uta a catalogat o fostă relație drept „dezamăgire” și, la scurt timp după aceea, Alex Bodi i-a dat replica, deranjat de ceea ce blondina a spus despre el și despre relația pe care au avut-o.

Citește și:

„Tu te ții o femeie demnă, că zici că ai demnitate, când eu pun capăt relației și tu, după trei săptămâni, te culci cu alt bărbat, care e demnitatea? Despre ce demnitate vorbim? Despre ce vrei tu să fii un exemplu al fetelor din ziua de azi pe care le ai la tine la cursuri? Pentru ce? Să fii ce? Ăsta e exemplu de femeie independentă și deșteaptă? Că mergi beată prin cluburi și te duci la hotel cu unu și cu altul. După trei săptămâni! Ai avut o relație de trei ani”, a fost mesajul pe care Alex Bodi i l-a transmis fostei sale logodnice.

Alex Bodi vrea să îngroape securea războiului

La scurt timp după afirmațiile venite din partea lui Alex Bodi, Ema Uta a anunțat, pe contul său de Instagram, că va acționa în instanță, deoarece lucrurile au mers atât de departe, încât familia acesteia are de suferit: „Singurul motiv pentru care iau atitudine este faptul că îmi este afectată familia”.

Citește și:

​Nu a trecut mult, iar Alex Bodi a revenit cu un răspuns public, prin care anunță că va da un pas înapoi, punând punct tuturor declarațiilor. Acesta a precizat că relația cu Ema Uta a fost una extrem de frumoasă și nu vrea să continue scandalul, de dragul a ceea ce au trăit împreună.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni