• PRO TV
  • La 24 de ani de când făcea furori în serialul „Îngerul întunecat”, Jessica Alba pare aproape neschimbată! Paparazzii au surprins-o pe o plajă din Mykonos, iar frumusețea ei naturală i-a fascinat pe turiști

La 24 de ani de când făcea furori în serialul „Îngerul întunecat”, Jessica Alba pare aproape neschimbată! Paparazzii au surprins-o pe o plajă din Mykonos, iar frumusețea ei naturală i-a fascinat pe turiști

La 24 de ani de când făcea furori în serialul „Îngerul întunecat”, Jessica Alba pare aproape neschimbată! Paparazzii au surprins-o pe o plajă din Mykonos, iar frumusețea ei naturală i-a fascinat pe turiști

Jessica Alba are 43 de ani, dar arată cu 20 de ani mai tânără! Pare că anii care au trecut și cele trei sarcini nu și-au pus amprenta pe chipul sau silueta actriței care i-a cucerit pe români în anii 2000 cu rolul din „Îngerul întunecat”.

Gallery

Actrița americană a ales ca destinație de vacanță Europa. Jessica, soțul ei, fiicele și câțiva prieteni apropiați au fost surprinși de paparazzi pe o plajă din Mykonos, Grecia, una dintre destinațiile preferate de celebrități.

Imaginile cu Jessica Alba în costum de baie s-au viralizat rapid, iar internauții au fost uimiți de felul în care arată cea care în 2007 primea titlul de „cea mai sexy femeie din lume” din partea unei prestigioase reviste. 

Ajunsă la 43 de ani și mamă a trei copii, Jessica Alba și-a etalat silueta într-un costum roz din două piese. Ea s-a distrat în apă alături de fiicele și prietenele ei, apoi s-a relaxat pe o saltea așezată la malul mării. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Actrița le-a dat de veste că e în vacanță și urmăritorilor de pe Instagram, acolo unde a postat un filmuleț în care dansează în costum de baie. Peste 7,8 milioane de vizualizări și sute de comentarii a adunat clipul postat de actriță pe contul de socializare.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jessica Alba (@jessicaalba)

„Omg! Pe bune? Ai trupul unei adolescente de 20 de ani! Nu s-a schimbat nimic de când jucai în „Adâncul Albastru” cu regretatul Paul Waker. Ești o mamă super amuzantă!”;

„Jessica Alba are tot 20 de ani?”;

„Arăți ca o adolescentă! Ești uimitoare?”;

„Cum e posibil să arăți așa?”

„Tu chiar nu îmbrătrânești deloc?”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți.

Jessica Alba și Cash Warren s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și recent au aniversat 16 ani de căsnicie. Cuplul are două fete: Honor Marie (16 ani) și Haven Garner (13 ani) și un fiu pe nume Hayes (5 ani).

Fotografii: Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni