• PRO TV
  • Tom Daley, cel mai iubit olimpic britanic, e căsătorit cu un bărbat cu 20 de ani mai bătrân, cu care are doi copii. Povestea lor de dragoste pare desprinsă din filme

Tom Daley, cel mai iubit olimpic britanic, e căsătorit cu un bărbat cu 20 de ani mai bătrân, cu care are doi copii. Povestea lor de dragoste pare desprinsă din filme

Tom Daley, cel mai iubit olimpic britanic, e căsătorit cu un bărbat cu 20 de ani mai bătrân, cu care are doi copii. Povestea lor de dragoste pare desprinsă din filme

Tom Daley este unul dintre cei mai iubiți sportivi din Marea Britanie și face valuri încă din adolescență. Săritorul în apă (30 de ani) speră să câștige din nou aurul la aceste Jocuri Olimpice de la Paris.

Gallery

Alături de fanii lui se află și soțul, Dustin Lance Black, care este cu 20 de ani mai în vârstă decât el. Tom a dezvăluit că l-a cunoscut pe regizorul Dustin Lance Black, la o cină în Los Angeles, iar în decembrie 2013 a anunțat că este iubitul unui tip care îl face să se simtă ”fericit și în siguranță”. Cei doi s-au căsătorit în 2017.
Despre diferența de vârstă de 20 de ani ani, Tom spune: ”Dacă am învățat ceva în viața asta este să nu-mi pese de ceea ce cred oamenii. Acest lucru m-a ajutat și de când sunt cu soțul meu. Eu am 27, el are 47”.

Cuplul are doi copii, făcuți cu ajutorul unei mame surogat: Robert Ray și Phoenix Rose. Tom mărturisește că amândoi au donat lichid seminal pentru fertilizarea ovulului, dar nu vor să știe cine dintre ei este cu adevărat tatăl.

”Oamenii au propriile opinii, dar noi nu băgăm de seamă diferența de vârstă. Când te îndrăgostești, te îndrăgostești. Oricum, Lance se comportă de parcă ar fi un copil mai mare. Eu mă consider un suflet bătrân, de aceea am aproape 200 de plante de apartament, croșetez și îmi place să am conversații cu oameni cu experiențe de viață asemănătoare.
De altfel, în acest punct, Lance și eu ne-am conectat mult - el și-a pierdut fratele, eu mi-am pierdut tatăl, apoi el și-a pierdut și mama”.

Foto: Profimedia

"Jocurile de la Paris sunt în buzunarul tău, de la ceremonia de deschidere până la ultima medalie!

Cu VOYO ai acces LIVE la canalele TVR și poți urmări Jocurile de la Paris de oriunde vrei tu, pe orice device! 

*Program disponibil prin retransmisia integrală și nealterată a canalelor TVR conform regulilor must-carry"

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni