• PRO TV
  • Cei patru copii care au dispărut la Constanța au fost găsiți! Ce s-a întâmplat cu micuții timp de patru zile

Cei patru copii care au dispărut la Constanța au fost găsiți! Ce s-a întâmplat cu micuții timp de patru zile

Cei patru copii care au dispărut la Constanța au fost găsiți! Ce s-a întâmplat cu micuții timp de patru zile

Cei patru copii din Constanța, care au dispărut în urmă cu câteva zile, au fost găsiți de polițiști după patru zile de căutări.

În cursul zilei de vineri, 26 iulie 2024, I.P.J. Constanța a primit un apel urgent de la o familie care a semnalat faptul că patru copii - trei frați și un verișor - au dispărut de la domiciliul lor, în urmă cu câteva zile. Toți au vârsta de sub 18 ani, motiv pentru care oamenii legii au trimis un mesaj RO-alert pentru locuitorii Constanței, în care au rugat cetățenii să sune de urgență la 112, în cazul în care dețin informații cu privire la micuți. 

După patru zile de căutări, polițiștii au reușit să îi găsească pe cei patru băieți, la 35 de km distanță de domiciliul lor. Potrivit primelor informații, copiii nu au fost victimele unei infracțiuni, ci au plecat de acasă cu bună știință, pentru a-și face „un rost”, la oraș, în Constanța.

„Trei fraţi şi vărul lor, niciunul mai mare de 12 ani, au plecat de acasă, dintr-un sat din Constanţa, pentru a-şi căuta rostul, la oraş. Însă, oraşul nu oferă întotdeauna siguranţă sau protecţie unor copii atât de vulnerabili. Ne bucurăm că i-au găsit, în doar câteva ore, colegii noştri.

Deşi erau plecaţi de patru zile de acasă, abia ieri ne-a fost anunţată dispariţia lor. Mesajul RO-Alert, precum şi mobilizările impresionante din fiecare staţiune de pe litoral au condus la acest moment. Când ştim că au îmbrăţişat poliţiştii care au ajuns primii la ei. Acum sunt în siguranţă”, a transmis Poliția Română pe Facebook.

Foto: Facebook

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni