• PRO TV
  • Anamaria Prodan a pierdut procesul de defăimare intentat de Laurențiu Reghecampf! Impresara, nevoită să plătească daune morale: „Încerc să te fac fericit!”

Anamaria Prodan a pierdut procesul de defăimare intentat de Laurențiu Reghecampf! Impresara, nevoită să plătească daune morale: „Încerc să te fac fericit!”

Anamaria Prodan a pierdut procesul de defăimare intentat de Laurențiu Reghecampf! Impresara, nevoită să plătească daune morale: „Încerc să te fac fericit!”

Veste bună pentru Laurențiu Reghecampf! Fostul tehnician de la FCSB a câștigat procesul de defăimare intentat impresarei, aceasta fiind nevoită să plătească daune morale!

Gallery

​În 2022, după aproape 16 ani de căsnicie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit oficial și nu au rămas deloc în relații bune, iar în prezent sunt implicați în mai multe procese. Antrenorul și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, iar impresara cu Ronald Gavril, însă scandalul dintre cei doi nu este nici pe departe de a se încheia.

Recent, Laurențiu Reghecampf a câștigat procesul de defăimare pe care i l-a intentat fostei soții, care acum este obligată să plătească daune morale în valoare de 5.000 de lei, plus cheltuielile de judecată.

„Este o decizie firească, de bun simț, a judecătorilor. Cel mai probabil, pârâta va depune apel, dar nu găsesc de ce și-ar mai dori să continue acest permanent circ mediatic la care s-a pretat. Eu aș vrea ca totul să se încheie, pentru că fiecare are viața lui. Ce a fost între noi este de domeniul trecutului și, acum, trebuie să ne vedem, separat, de viitorul nostru.

Nu îmi face plăcere să mai vorbesc despre acest subiect atât de mediatizat. Doamna pârâtă ar trebui să se focuseze pe relația ei, să-și găsească fericirea în iubire, nu în ură. Poate că această decizie a instanței o va face să conștientizeze că e momentul să aibă apariții publice legate pe ceea ce construiește ea, nu cu privire la viața altora”, a dezvăluit Laurenţiu Reghecampf pentru cancan.ro.

Anamaria Prodan nu a rămas indiferentă după ce judecătorii de la Buftea i-au dat câștig de cauză fostului soț. Într-o postare pe Instagram, impresara a publicat fotografia cu documentul care atestă că a pierdut procesul, dar și un mesaj ironic la adresa lui Reghecampf.

„Scuze, Reghe! Nu îți mai zic gâsca de aur, limba de aur sau lake flaușat. Încerc să te fac fericit și îți zic shrimp-ul cu limba de aur. Poate asta îți place și nu mă mai dai în judecată”, a scris Anamaria Prodan.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni