• PRO TV
  • Din cei mai buni prieteni au devenit dușmani. Călin Donca l-a dat pe Dorian Popa în judecată și îi cere despăgubiri importante, acuzându-l că i-a pătat imaginea

Din cei mai buni prieteni au devenit dușmani. Călin Donca l-a dat pe Dorian Popa în judecată și îi cere despăgubiri importante, acuzându-l că i-a pătat imaginea

Din cei mai buni prieteni au devenit dușmani. Călin Donca l-a dat pe Dorian Popa în judecată și îi cere despăgubiri importante, acuzându-l că i-a pătat imaginea

Conflictul dintre Dorian Popa și Călin Donca este departe de a se încheia, căci milionarul din Brașov l-a dat în judecată pe cel care, până în urmă cu aproximativ un an, îi era bun prieten.

Gallery

Dorian Popa și Călin Donca sunt la cuțite, căci afaceristul, care a fost închis la finalul anului trecut, l-a dat în judecată pe artist. Acesta îi aduce acuzații grave și îi cere despăgubiri uriașe.

Dorian Popa a fost dat în judecată de Călin Donca

Deși a trecut aproximativ un an de când Dorian Popa declara că și-a pierdut încrederea în Călin Donca, se pare că războiul abia acum începe. Milionarul din Brașov l-a dat în judecată pe artist și este dispus să meargă până în pânzele albe, pentru a-și face dreptate.

După ce Călin Donca a fost arestat, Dorian Popa a fost prima persoană publică ce și-a exprimat neîncrederea în ceea ce privește afacerea acestuia cu panouri fotovoltaice. Afaceristul susține că, deși Dorian Popa și-a ales cuvintele cu foarte mare atenție, imaginea lui a avut extrem de mult de suferit.

Citește și:

​Acum, Călin Donca a decis să ia atitudine și nu doar că l-a dat în judecată pe fostul lui partener de afaceri, dar îi cere și daune impresionante, pentru cât susține că a avut de suferit de pe urma acuzațiilor lansate de acesta.

Închisoarea l-a schimbat radical pe Călin Donca

Timp de trei luni, Călin Donca s-a aflat în spatele gratiilor, încercând, fără încetare, să își demonstreze nevinovăția. Acesta a transmis mai multe mesaje din închisoare, însă, odată ce a ieșit din pușcărie, a devenit un cu totul alt om.

Citește și:

​Călin Donca a început să fie din ce în ce mai vocal, promițând că va cere socoteală tuturor persoanelor care i-au adus diverse acuzații, după ce a fost închis. Mai mult decât atât, a adoptat un stil de viață mai sănătos și a început să fie mult mai prezent în viața copiilor, lucru apreciat de toți cei care îl urmăresc.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni