• PRO TV
  • Un băiat de 9 ani a decedat, iar sora lui de 7 ani a suferit o operație de nouă ore. Cine este minorul care a produs accidentul de lângă parcul Pantelimon din București

Un băiat de 9 ani a decedat, iar sora lui de 7 ani a suferit o operație de nouă ore. Cine este minorul care a produs accidentul de lângă parcul Pantelimon din București

Un băiat de 9 ani a decedat, iar sora lui de 7 ani a suferit o operație de nouă ore. Cine este minorul care a produs accidentul de lângă parcul Pantelimon din București

Un băiat de 9 ani a murit pe loc, iar sora lui de 7 ani a fost transportată în stare gravă la spital, în urma unui accident care s-a produs în data de 28 iulie în București. Tragedie s-a petrecut în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon, în jurul orei 19.30.

Gallery

​Medicii s-au luptat mai multe ore în șir pentru viața fetiței spulberate de o mașină, în preajma parcului Pantelimon din București. Ea a avut o rană gravă la piciorul stâng. Reprezentanții Spitalului de copii Grigore Alexandrescu au declarat luni dimineață că fetița de șapte ani a fost adusă de SMURD în stare gravă, intubată și ventilată mecanic cu cvasiamputație de picior stâng, de la nivelul coapsei. 

După operația care a durat nouă ore, fetița se află la terapie intensivă în stare relativ stabilă, intubată și ventilată mecanic.

Cine era șoferul care a spulberat doi frați pe o trecere de pietoni din București

La volanul mașinii care i-a spulberat pe trecerea de pietoni pe cei doi frați se afla un adolescent de 17 ani. Acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Șoferul a fugit de la locul accidentului. El a fost identificat și reţinut după câteva ore. De mare ajutor pentru polițiști au fost imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Acesta a fost testat cu aparatele Alcooltest şi DrugTest, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ. De asemenea, a fost condus la sediul INML pentru prelevarea de mostre biologice”, a anunţat luni dimineaţa Brigada Rutieră.

Potrivit unor surse, maşina cu care a provocat accidentul fusese împrumutată de la o cunuștință a pasagerului care se afla cu el. În aceste momente ambii sunt audiați

„În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au dispus reţinerea conducătorului auto pentru 24 de ore, ca urmare a săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând a fi prezentat magistraţilor”, precizează poliţiştii de la Brigada Rutieră.

Sursă foto: Facebook

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni