• PRO TV
  • Jason Statham, așa cum rar îl vezi! Durul de la Hollywood, un tătic cool și devotat: cum își învață fiul să practice surf

Jason Statham, așa cum rar îl vezi! Durul de la Hollywood, un tătic cool și devotat: cum își învață fiul să practice surf

Jason Statham, așa cum rar îl vezi! Durul de la Hollywood, un tătic cool și devotat: cum își învață fiul să practice surf

La 57 de ani, Jason Statham se poate lăuda cu o carieră impresionată la Hollywood, fiind unul dintre cei mai respectați și îndrăgiți actori din filmele de acțiune. Împlinit este și pe plan sentimental, acolo unde partenera lui de viață, topmodelul Rosie Huntington Whiteley, i-a dăruit doi copii superbi.

Gallery

Pe Jason și Rosie îi despart 20 de ani, dar au una dintre cel mai longevive și frumoase povești de dragoste din showbizul international. Dacă actorul este discret cu viața privată și rareori postează imagini alături de iubita sa, Rosie își încântă fanii cu instantanee din vacanțe sau din intimitatea căminului lor.

Fotomodelul britanic a postat recent câteva cadre adorabile de pe o plajă din Malibu, California. Copiii cuplului au crescut, iar băiatul Jack ia deja lecții de surf. Nu de la vreun instructor, ci chiar de la tatăl său. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Rosie a surprins un cadru emoționant pe care l-a postat pe contul de Instagram, acolo unde are peste 20 de milioane de urmăritori.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Rosie HW (@rosiehw)

În valuri se văd Jason și Jack, iar actorul îi ține placa fiului său pânâ când acesta reușește să se ridice pe placă și să-și mențină echilibru până la mal. În imaginile postate de Rosie apare și micuța Isabella James, în vârstă de doi anișori, care privește de pe plajă progresele frățiorului ei.

Jack Oscar are 7 ani și este primul copil al cuplului. Rosie și Jason sunt împreună de 14 ani, iar modelul a primit un inel de logodna cu diamant, în 2016. Au existat mai multe zvonuri că aceștia s-ar fi căsătorit în secret, însă niciunul dintre ei nu a confirmat informația.

Din 14 iulie, filmul „The Beekeeper” cu Jason Statham în rolul principal este disponibil, în exclusivitate, pe VOYO. 

Fanii filmelor de acțiune se pot delecta cu mai multe pelicule în care joacă Jason Statham. Mai multe detalii AICI.

Fotografii: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni