• PRO TV
  • Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Salman Khan! Cum au fost surprinși cei doi FOTO

Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Salman Khan! Cum au fost surprinși cei doi FOTO

Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Salman Khan! Cum au fost surprinși cei doi FOTO

În urmă cu doar câteva zile, pe 24 iulie, fosta prezentatoare TV Iulia Vântur a împlinit vârsta de 44 de ani. La petrecere au participat apropiații săi, dar și Salman Khan, celebrul actor indian.

Gallery

​Iulia Vântur, una dintre cele mai îndrăgite personalități din lumea showbizului, a împlinit de curând frumoasa vârstă de 44 de ani. La petrecerea organizată cu această ocazie au participat persoanele ei dragi, dar și iubitul său, Salman Khan, alături de familia lui. Fosta prezentatoare TV a publicat, pe rețelele de socializare, mai multe fotografii, iar cei care o urmăresc au observat imediat cât de fericită este. (Vezi în galeria de mai sus imaginea cu Iulia Vântur și Salman Khan).

„Sunt foarte recunoscătoare că am oameni minunați în viața mea. Un mare mulțumesc pentru fiecare dintre voi care mi-ați binecuvântat călătoria. Vă iubesc, viața mea este mai frumoasă datorită vouă. Vă mulțumesc pentru toate urările și dragostea, vă trimit o îmbrățișare mare și plină de iubire”, a scris Iulia Vântur pe contul său de Instagram.

La cererea fanilor, Iulia Vântur a distribuit în mediul online și o fotografie cu tortul pe care l-a avut la petrecerea de ziua sa.

„Mi-ați cerut poze cu tortul de ziua mea. Nu am nicio poză, dar am câteva videoclipuri cu cele câteva prăjituri pe care cu bucurie le-am mâncat. Anul acesta va fi cu siguranță unul dulce”, a mai scris vedeta.

Tatăl lui Salman Khan a spus totul despre viața amoroasă a fiului său

La 58 de ani, Salman Khan este încă necăsătorit, iar relația pe care o are cu superba Iulia Vântur este ținută departe de ochii curioșilor.

Actorul de la Bollywood nu a vorbit foarte deschis despre viața sa amoroasă, însă tatăl său a renunțat la discreție și a făcut o serie de mărturisiri neașteptate. Publicația hindustantimes.com reamintește un interviu oferit de Salim Khan, în 2019, în care explică de ce nu a ajuns fiul său la altar nici până la această vârstă.

„Intră cu ușurință în relații, dar îi lipsește curajul de a se căsători. Este un om foarte sincer și se îndrăgostește ușor. Cu toate acestea, el se întreabă mereu dacă femeia poate avea grijă de o familie, așa cum o face mama lui.

El vrea ca femeia cu care se căsătorește să fie dedicată soțului și copiilor ei, la fel cum a fost mama lui. Ea ar trebui să gătească mese pentru copii, să-i ajute să se pregătească și să se asigure că le sunt făcute temele. Însă acestea nu sunt ușor de avut în zilele noastre!”, a spus la vremea respectivă Salim Khan, potrivit viva.ro.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni