• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 29 iulie – 4 august 2024. Berbecii încep un drum nou în viața sentimentală, Gemenii intră în posesia unei sume de bani

Horoscop săptămâna 29 iulie – 4 august 2024. Berbecii încep un drum nou în viața sentimentală, Gemenii intră în posesia unei sume de bani

Horoscop săptămâna 29 iulie – 4 august 2024. Berbecii încep un drum nou în viața sentimentală, Gemenii intră în posesia unei sume de bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 29 iulie – 4 august 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 29 iulie – 4 august 2024

Dragoste– Pe 2 august, Venus și Uranus intră într-un aspect tensionat, care poate aduce schimbări majore în relația de cuplu, în urma unor tensiuni. Contextul astral este destul de instabil și va fi nevoie să știi cum să gestionezi o situație neașteptată.
Pe 4 august are loc Luna Nouă din Leu, care marchează noi etape în sfera sentimentală. Contextul astral aduce multă energie și determinare să faci o schimbare. Următoarele două săptămâni sunt importante să pornești pe un drum nou, să-ți setezi obiective pe termen lung.
Bani – La începutul săptămânii ai energie și determinare să faci față unor provocări, care vin în regimul banilor. Surprize neașteptate sau cheltuieli neprevăzute îți pot da bugetul peste cap. Dar sunt și șanse să închei o colaborare însemnată.
Muncă– Marți și miercuri sunt două zile aglomerate la locul de muncă. Poți face mai multe deplasări, să te întâlnești cu persoane cu care ai proiecte în comun. Și comunicarea se intensifică, însă din registrul astral face parte și Marte, guvernatorul tău, care te impulsionează să spui mai direct ce te nemulțumește.

Horoscop Taur săptămâna 29 iulie – 4 august 2024

Dragoste– Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Nouă din Leu, de duminică, care te invită la etape noi în planul vieții de familie, privind administrarea unor bunuri patrimoniale. Îți poți stabili obiective legate de viața de familie și cămin.
Bani – Marți și miercuri poți încasa sume importante de bani sau cauți să negociezi un contract, astfel încât veniturile tale să crească. De asemenea, poți intra în posesia unor bani proveniți dintr-un credit sau moștenire, să semnezi un act oficial, notarial.
Muncă– Începutul de săptămână aduce tensiuni cu superiorii din cauza unui context financiar. Este nevoie să gestionezi cu grijă o situație apărută într-un proiect, chiar dacă îți dorești independență și ți se blochează acțiunea. Contextul astral rămâne instabil și-n partea a doua a săptămânii, când Venus, guvernatoarea ta, intră într-un aspect tensionat cu Uranus și este posibil să se mențină tensiuni cu superiorii.

Horoscop Gemeni săptămâna 29 iulie – 4 august 2024

Dragoste– În prima parte a săptămânii, ai niște revelații legate de trecut și de o persoană, care ți-a dat peste cap tot sistemul de valori. Pe fondul acesta astral, pe 2 august, se formează un aspect între Venus, guvernatoarea casei iubirii, și Uranus, planeta imprevizibilului. O situație, un dialog ar putea să-ți aducă schimbări neașteptate în planul sentimental.
Bani – Finalul de săptămână îți aduce preocupări pentru rezolvarea unui context financiar. S-ar putea să intri mai repede în posesia unei sume de bani. Apar și cheltuieli cu casa sau mașina.
Muncă– Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Nouă din Leu de duminică, care te invită la etape noi privind studiul personal, comunicarea și interacționarea cu ceilalți. Ai ocazia să înveți lucruri noi, să te perfecționezi. Dacă primești o ofertă de job, negociezi în favoarea ta condițiile contractului.

Horoscop Rac săptămâna 29 iulie – 4 august 2024

Dragoste– Axa relațională se activează în partea a doua a săptămânii, când vei avea dialoguri cu partenerul de cuplu legate de relație. S-ar putea să ai nevoie de mai multă atenție, partenerul să-ți fie suport moral, să poți trece peste o provocare la locul de muncă.
Bani – În partea a doua a săptămânii, Venus din casa banilor și Uranus, planeta imprevizibilului, formează un aspect tensionat. Recomandarea astrelor este să ai grijă cum gestionezi o situație, pentru că unele evenimente pot destabiliza regimul banilor. Mare atenție la cheltuieli !Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Leu, de duminică, care anunță etape noi în sectorul banilor, privind administrarea sumelor pe care le câștigi.
Muncă– În planurile stabilite săptămâna trecută, legate de proiectele la care lucrezi, ar putea apară schimbări neașteptate la începutul săptămânii. De asemenea, primești propuneri și oferte tentante și decizi să le iei în considerare.

Horoscop Leu săptămâna 29 iulie – 4 august 2024

Dragoste– Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Nouă din Leu, care-ți deschide o nouă etapă și te invită să-ți setezi obiective relaționale pe termen lung. Dacă ești singur este un moment bun să începi o relație.
Bani – Posibil să te intereseze, în prima parte a săptămânii, să investești într-un proiect personal, să te pui mai mult în valoare, cu speranța să închei o colaborare, care-ți poate suplimenta veniturile.
Muncă– Începi săptămâna în forță la locul de muncă. Evenimente neașteptate pot să apară în conducerea firmei în care lucrezi. Atenție este îndreptată spre proiectele tale și persoanele cu care este nevoie să porți niște negocieri. Venus și Uranus, planeta imprevizibilului, formează un aspect tensionat, iar situația apărută te determină să-ți reevaluezi o strategie și termenii unui contract.

Horoscop Fecioara săptămâna 29 iulie – 4 august 2024

Dragoste– Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Nouă din Leu, de duminică, care te invită la un bilanț și lăsarea în urmă a trecutului. Contextul astrologic te ajută să analizezi și să-ți dai seama ce anume ar trebui eliminat din viața ta, care te oprește din progres.
Bani – Marți și miercuri sunt două zile în care este posibil să faci niște artificii financiare, cumpărături de o valoare mai mare. Posibil să primești o ofertă, care să-ți aducă mai mulți bani în conturi, așa că astrele te îndeamnă să cooperezi.
Muncă– Planurile tale din această săptămână de la locul de muncă pot să fie date peste cap de evenimente neprevăzute, însă reușești să te adaptezi repede la noua situație. Marți și miercuri ești foarte activ în planul profesional, iei inițiative și încerci să pui pe roate un proiect, să te remarci.

Horoscop Balanță săptămâna 29 iulie – 4 august 2024

Dragoste– În jurul datei de 2 august, Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect tensionat cu Uranus, guvernatorul casei iubirii, așa că ar fi bine să fii prudent, să nu iei decizii, pentru că pot să apară tensiuni și conflicte, care să-ți dea peste cap planurile. Inclusiv cele de vacanță. De asemenea, contextul astral poate aduce schimbări în planul amoros.
Bani – Începi săptămâna cu preocupări financiare, dar și cu surprize în regimul banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau care provin din alte surse. Dacă ai de achiziționat ceva de o valoare mai mare, mai așteaptă! Contextul astral este imprevizibil și mai bine amâni.
Muncă- La finalul săptămânii se activează sectorul profesional, sfera carierei și imaginii și te preocupă rezolvarea unor chestiuni pe care le-ai amânat din diverse motive.
Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Nouă din Leu, de duminică, care marchează etape noi în regimul activităților exercitate de pe urma profesiei, privind proiectele în care ești implicat.

Horoscop Scorpion săptămâna 29 iulie – 4 august 2024

Dragoste– Planul relațional este dinamizat în această săptămână de un aspect, care se formează între Venus și Uranus, planeta imprevizibilului. Apar conflicte și tensiuni în relații, dar ies la suprafață nemulțumiri cu scopul de a fi rezolvate.
Bani – Marți și miercuri este posibil să intri în posesia unei sume mai mari de bani, dintr-o vânzare sau accesezi un credit, obții un împrumut sau recuperezi niște bani.
Muncă– Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Nouă din Leu, de duminică, care marchează noi etape în planul profesional, privind cariera, imaginea și reputația. Posibil să apară oferte noi de job, să ți se propună preluarea unei funcții, să-ți stabilești obiective noi profesionale.

Horoscop Săgetător săptămâna 29 iulie – 4 august 2024

Dragoste– Marți și miercuri sunt zile importante în cuplu, cu discuții despre viitorul relației, mai ales dacă ați avut dese confruntări din cauza viziunii diferite. Așadar, odată cu formarea Lunii Noi din Leu, de duminică, îți vei reevalua prioritățile în acord cu principiile și credințele tale și vei deschide o nouă etapă.
Bani – În partea a doua a săptămânii, s-ar putea să primești niște bani de la familie sau să investești o sumă de bani în casă, să încerci, împreună cu partenerul de cuplu, să administrați cât mai bine o sumă de bani.
Muncă–Activitatea profesională stă sub semnul surprizelor la începutul săptămânii, aducând evenimente neprevăzute și te obligă să faci schimbări în sarcinile și rutina zilnică. Pe fondul acesta astral Venus și Uranus, planeta imprevizibilului, amplifică nevoie de a face modificări. De asemenea, pot să apară conflicte cu colegii și să reacționezi sub impulsul momentului, ceea ce nu este recomandat, dacă vrei să păstrezi niște relații.

Horoscop Capricorn săptămâna 29 iulie – 4 august 2024

Dragoste – În prima parte a săptămânii apar discuții în sfera sentimentală, mai ales că Venus, planeta iubirii, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, și discuțiile în contradictoriu sau viziunea diferită poate să amplifice conflictele și tensiunile în cuplu. Ies nemulțumiri la suprafață și este posibil să rezolvi chestiuni pe care până acum le-ai trecut cu vederea.
Bani – Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Nouă din Leu, de duminică, care marchează noi etape în planul financiar, în ce privesc banii la comun sau banii proveniți din alte surse. Contextul astral te invită la o reorganizare a situației financiare și la setarea unor obiective pe termen lung.
Muncă– Cele mai active zile la locul de muncă sunt marți și miercuri, când stabilești o strategie, preiei sarcini sau ți se propune altă funcție. Volumul de muncă crește de la o zi la alta, însă ai satisfacții profesionale.

Horoscop Vărsător săptămâna 29 iulie – 4 august 2024

Dragoste– Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Nouă din Leu, de duminică, care anunță noi etape în sectorul relațiilor. Dacă ești singur, pot să creezi legături noi, să începi o relație, iar dacă faci parte dintr-un cuplu este un moment favorabil să-ți relansezi relația.
Bani – Venus și Uranus, guvernatorul tău, formează un aspect tensionat, în partea a doua a săptămânii, și este posibil să apară situații tensionate în regimul bunurilor, să fie nevoie să faci niște plăți urgente.
Muncă– Marți și miercuri sunt două zile active la locul de muncă și este posibil să ți se propună proiecte noi sau cauți să obții niște colaborări. Vin oportunități prin prieteni și recomandarea astrelor este să profiți de șanse.

Horoscop Pești săptămâna 29 iulie – 4 august 2024

Dragoste– Sfera sentimentală se activează la finalul săptâmânii, când s-ar putea să ai nevoie de mai multă afecțiune și atenție din partea partenerului. Posibil să ai parte de o surpriză de la acesta, să te impresioneze cu un cadou sau să te invite într-un loc, care vă amintește de primele voastre întâlniri.
Bani – Posibil, în partea a doua a săptămânii, din cauza unor aspecte astrologice tensionate, să ți se accentueze nevoia de independență financiară.
Muncă– Evenimentul astrologic important al săptămânii este Luna Nouă din Leu, de duminică, care marchează noi etape în sectorul muncii și activităților zilnice. Poți începe proiecte noi, un job, o colaborare și ești invitat să-ți setezi obiective pe termen lung.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni