• PRO TV
  • Horoscop zilnic 29 iulie 2024. Capricornii își exprimă liber sentimentele, Racii sunt surprinși de ceva brusc și neașteptat

Horoscop zilnic 29 iulie 2024. Capricornii își exprimă liber sentimentele, Racii sunt surprinși de ceva brusc și neașteptat

Horoscop zilnic 29 iulie 2024. Capricornii își exprimă liber sentimentele, Racii sunt surprinși de ceva brusc și neașteptat

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 29 iulie 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să apară oportunități sau să poți dezvolta o idee, care să-ți aducă mai mulți bani în conturi. Luna și Uranus, planeta imprevizibilului, aduc surprize și este un moment bun să găsești metode noi de a-ți mări veniturile sau să-ți îmbunătățești rutina zilnică.

Taur

Contextul astral de astăzi te ajută să progresezi, să acționezi în interesul tău pentru a-ți îmbunătăți viața. Ai oportunități de relansare și ești entuziasmat să începi activități noi, care să te pună în valoare. În cuplu, te bucuri de momente fericite, iar partenerul te poate surprinde cu afecțiune și declarații.

Gemeni

Tranzitele astrale de astăzi te încurajează să rezolvi chestiuni pe care le-ai tot amânat. De asemenea, poți să iei decizii, să ai conștientizări, revelații, care să te determine să elimini niște blocaje emoționale. Energia zilei te eliberează și recomandarea astrelor este să profiți. Ai mintea deschisă și înțelegi mult mai bine niște lucruri.

Rac

Așteaptă-te, astăzi, la evenimente surpriză în proiectele tale sau în raport cu prietenii! Poți să-ți împărtășești ideile, să te ocupi de o cauză umanitară, să experimentezi ceva nou în planul profesional. Urmează niște zile interesante și recomandarea astrelor este să cooperezi cu tot ce vine spre tine brusc și neașteptat, pentru că va duce într-o direcție nouă, mult mai bună.

Leu

Evenimente neprevăzute sau surprize pot să apară în planul profesional astăzi. Ai încredere în tine și capacitățile tale și ești deschis către noi oportunități. Ești pregătit pentru experiențe noi, interesante, în planul profesional. Dialogul cu superiorii poate duce într-o direcție nouă.

Fecioară

Astăzi te afli într-o formă bună, te exprimi și oferi sfaturi utile, rezolvi chestiuni birocratice amânate. De asemenea, porți discuții libere despre subiecte de interes și cauți să te dezvolți personal. S-ar putea să vezi niște oportunități. Luna și Uranus, planeta imprevizibilului, formează un aspect strâns și te ajută să te eliberezi de un sentiment, care îți aduce blocaje.

Balanță

Posibl astăzi să ai niște revelații, să-ți dorești să faci niște schimbări, pentru că simți un impuls puternic emoțional, să vrei să mergi mai departe. De asemenea, descoperi că ai o putere interioară și te simți mai încrezător în ceea ce privesc deciziile legate de partea relațională. S-ar putea să te eliberezi de o chestiune din trecut, care a avut impact asupra ta.

Scorpion

Evenimente neprevăzute pot să apară astăzi în planul relațiilor personale sau profesionale. Apar surprize și vei coopera cu registrul astral, mai ales că-ți aduce un sentiment de eliberare dintr-o situație pe care o simți ca o povară pe umerii tăi.

Săgetător

Contextul astral de astăzi te ajută să fii original în idei, inovator și dornic să progresezi. Din configurație face parte și Uranus, planeta progresului, așa că vei fi deschis către orice vine spre tine în planul profesional. Această atitudine te poate ajuta să rezolvi o serie de chestiuni, care păreau de nerezolvat.

Capricorn

Astăzi pot să apară surprize în planul sentimental sau în ce privește o plecare în vacanță. Simți că ai nevoie de mai multă libertate și să te ocupi te pasiunile tale. Îți exprimi liber sentimentele și nu te mai cenzurezi. Spui sincer și direct ce simți sau crezi în speranța să rezolvi un context care te apasă.

Vărsător

Luna și Uranus, guvernatorul tău, formează un aspect strâns, astăzi, în planul vieții de familie și a chestiunilor domestice. Pe de o parte, ești pregătit să faci niște schimbări pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață, pe de alta, te confrunți cu unele temeri și încerci să dărâmi niște ziduri, care te țin acorat în trecut.

Pești

Luna și Uranus, guvernatorul casei subconștientului și introspecției, formează un aspect strâns în casa comunicării. Ai o intuiție puternică, dar și o perspectivă pozitivă într-o chestiune care te frământă. Începi săptămâna cu întâlniri și dialoguri importante, iar comunicarea poate aduce conexiune cu persoane cu care trebuie să începi proiecte noi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni