• PRO TV
  • Copiii lui Jennifer Lopez, copia perfectă a părinților lor! Fiul divei, leit Marc Anthony, iar fata seamănă cu J Lo în adolescență

Copiii lui Jennifer Lopez, copia perfectă a părinților lor! Fiul divei, leit Marc Anthony, iar fata seamănă cu J Lo în adolescență

Copiii lui Jennifer Lopez, copia perfectă a părinților lor! Fiul divei, leit Marc Anthony, iar fata seamănă cu J Lo în adolescență

Jennifer Lopez este cea mai mândră mamă: artista a făcut o postare pe rețelele de socializare dedicată gemenilor ei, pentru a-și exprima dragostea profundă și recunoștința.

“Din toată inima mea”, a scris Jennifer Lopez, și ea surprinsă de cât de mult i-au crescut copiii. Max și Emme au 16 ani și, până acum, au evitat lumina reflectoarelor. O excepție a făcut J Lo în urmă cu câțiva ani, când și-a luat fiica în turneu: atunci Emme chiar a urcat pe scenă și a cântat alături de mama sa. Artista încearcă să le ofere o viață normală, însă e greu atunci când ai mereu paparazzii pe urmele tale.

Fanii divei au observat cât de mult seamănă cei doi adolescenți cu părinții lor – Max este practic copia fidela a tatălui sau, Marc Anthony. Iar Emme arată fix ca Jennifer Lopez în adolescență. Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai jos!

Gallery

În urmă cu doi ani, Jennifer Lopez a făcut referire la identitatea de gen a fiicei sale, folosind pronumele de gen neutru “They/them” (ei/lor), pe care tânără îl preferă.

​Pronumele “They/them” este preferat de persoanele cu identitate non-binară, care include un spectru de identități de gen, care nu sunt exclusiv masculine sau feminine, ci mai degrabă cad în afara acestei binarități. Multe persoane non binare se identifică cu alt sex decât cel atribuit la naștere.

Sursa foto: Jennifer Lopez Facebook, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni